Veckans blogginlägg på MMAnytt

Som du bör veta om vid det här laget så har MMAnytt och MMAProject gått samman, detta innebar självklart att de två kungliga bloggarna Michael “Twister” Höjermark och Rami Aziz övergår och bloggar på MMAnytt.

De båda gjorde MMAnytt-debut under förra veckan, och på väldigt kort tid har båda två lyckats sätta ihop ett gäng mycket intressanta inlägg. Vi vill förstås inte att de här ska hamna i skymundan, utan ni som besöker MMAnytt ska också kunna hitta in till deras bloggar. Därför startar en ny liten post-uppdatering med veckans bloggpost från de båda bloggarna här där vi listar det bästa inlägget från den gångna veckan. Och är du lite extra sneaky så har du säkert redan hittat deras blogger högst uppe i menyn under överskriften “Bloggar”, och kan helt enkelt säga “old” på det här.

Men för er andra, här kommer det kampsportsguld i bloggformat:

Michael “Twister” Höjermark
Mr Twister är en driftig kille, och det syns när man läser hans blogg. Under veckan som varit har han bland annat rullat med Alexander “The Mauler” Gustafsson och varit med på en bältesgradering. Men veckans inlägg är ändå Michaels reserepotage från när han var och tränade i Brasilien, med bland annat lille Nog. Ska ni läsa ett enda inlägg idag, så läs det här.

Veckans blogginlägg: Gringos in Brasil >>

Rami Aziz
Även Rami har haft fullt upp. Han har i veckan tränat för fullt och förberett sig inför uttagningen för Kimura Talent i Göteborg. Han har även satt ihop en post med frågor från läsarna där ni kan lära er mer om vem han är. Veckans inlägg som vi valt är en videopost med samling på stora mängder matcher som Rami hunnit med trots sin ringa ålder.

Veckans blogginlägg: Några Matcher >>

Kategorier
MMAnytt.se
2 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...