Veckans bloggpost på MMAnytt

Michael “Twister” Höjermark

Mike och Team Gringo har gjort bokningen klar för en ny resa till Rio de Janeiro, Brasilien. Förra årets resa var väldigt lyckad och nu är det tillbaks som gäller för att träna med bland annat Nogueira-bröderna. Förra årets reselogg får ni inte missa innan ni är redo att läsa nästa, efter hemkomsten 8e november. Förutom resan så bjuder Mike på sina guldkorn i vardagen. Olika tips man bör ta del av när man antingen tränar eller behöver motivera sig till det.

Veckans bloggpost > > Mina bästa tips! Vilka är dina?

Magnus “Jycken” Cedenblad

Jycken är nu på slutspurten och har lite mindre än en månad till sin match på Hovet och Superior Challenge 6. Med 10 kg kvar att banta ner så spår han framtiden och berättar hur hela processen kommer gå till de sista veckorna. Något helt godkänt som en dagens lunch istället för två, till något mindre skoj som 5 kg i bastun.

Veckans bloggpost > > 1 månad kvar, bantningen har börjat.

Sirwan Kakai

Med match nära så börjar tankarna ställa in sig i vinnar-ställning. Sirwan säger att när handen höjs den 16e oktober så kommer han inte vara överraskad, för momentet har redan spelats upp flera gånger. Precis hemkommen från ett träningsläger i Umeå, med en hel del underhållningen som Reza “Mad dog” Madadi bjudit på, så är det bara 12 dagar kvar tills matchen.

Veckans bloggpost > > Snart!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
MMAnytt.se

Svara