Veckans bloggpost på MMAnytt

Michael ”Twister” Höjermark

Äntligen är det färdigt, Mike kommer slåss på The Zone FC 7 – Warriors. Proffsdebuten efter hans 3-0 i shootfighting-ligan. Motstånd är ännu oklart, men håll ögonen öppna nu, för med en resa till brasilien och annat som kommer komma upp inför matchen så blir det en hel del häftigt på bloggen.

Veckans bloggpost > > Michael Höjermark to fight at The Zone FC 7- Warriors

Rami Aziz

Träningsschemat är klart fram tills match. Några timmar skola, ett pass, några timmar skola och sedan ännu ett pass. Detta är lösningen på Ramis produktiva liv. Som jag nämnde förra veckan så är Rami inte bara MMA-proffs utan agerar även coach åt andra fighters, bland annat Niclas Danielsson. Niclas är med i senaste delen av kimura talent (7/7) och för att se hur det gick får ni klicka er vidare.

Veckans bloggpost > > Är igång nu

Magnus ”Jycken” Cedenblad

Jycken grattar sina föräldrar på deras 44e bröllopsdag. Helt rätt gjort när man har dom magiska ingredienserna till att göra en fantastisk MMA-fighter. Samtidigt fortsätter nedräkningen, och Jycken berättar att det nu är två veckor kvar tills han njuter av en ny vinst. Mer motiverad än någonsin berättar han också att detta är hans svåraste match.

Veckans bloggpost > > Stort grattis till mammsen och pappsen!!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
MMAnytt TVMMAnytt.seThe Zone
En kommentar

Svara