Veckans bloggpost på MMAnytt

Tiden går fort, och mycket har hänt sen sist. Resor, besök och tävlande. Missa inte veckans bloggposter!

Magnus “Jycken” Cedenblad

“Jycken” har nydligen landat i London och hunnit med sitt första pass på London shootfighters. Problemet var att fixa bostad under sin vistelse där borta, men efter lite snack med några på klubben så var det snabbt löst. Efter att ha kört med bland annat John Hathaway så är “Jycken” riktigt nöjd med träningen, klubben och hur tränare behandlar en. Så missa inte resan som kommer fortsätta en tid framöver.

Veckans bloggpost > > Första dagen på London shootfighters! 

Sirwan Kakai

Sirwan berättar att det känns som allt börjar dra igång nu. Folk har kommit tillbaks efter ledigheter, Brad Pickett har varit på besök för att hjälpa till, och den mentala biten är perfekt. Det enda tråkiga är bantningen inför kommande match, men med mål att bli rankad som bästa bantamviktare i europa innan årets slut, så spelar allt sånt ingen roll.

Veckans bloggpost > > Det har dragit igång nu!

Rami Aziz

Tävlandes i många kampsporter så var det nu senast i helgen Alive för Ramis del. Allt gick som tänkt och han kammade hem guldet i sin viktklass -67kg. Nu är det tillbaks till klubben och planen är att finslipa det stående inför thaiboxnings SM den 12:e februari.

Veckans bloggpost > > Guld på Alive finalen

Michael Höjermark

Som Mike själv beskriver, ‘man nöter bara på’. Detta är sammanfattningen av livet nu. Inga speciella förändringar, bara hårt arbete för att stabilisera sitt game, där fokus just nu ligger på att förbättra clinch och brottning.

Veckans bloggpost > > Mycket att göra men inte så mycket nytt under solen

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
MMAnytt.se
5 Kommentarer

Svara