Michel Ersoy vs. Fabien Gallinaro - Superior Challenge 14 (Foto: Jan Ahmadi)

Video: Michel Ersoy vill ha revansch på Fernando Flores: “Kom igen motherfucker, en gång till”

Det var en glad Michel Ersoy som pratade med oss efter segern mot Fabien Gallinaro på Superior challenge 14. Direkt efter matchen var planen för kvällen och för nästa steg klar, han skulle först ta lite dricka och sen försöka få till en match mot en gammal rival.

Det märktes att Michel Ersoy (6-3) hade lärt sig ett och annat av sin senaste förlust. När han mötte Fabien Gallinaro (2-4) på Superior Challenge 14 igår kväll var han redo för att hamna på botten och svepte flera gånger snyggt för att hamna på topp och fick därifrån till sin första submissionseger i karriären.

“Det var min första submission i karriären … Du vet när man förlorar en match på nedtagningar och brottningen, det enda jag jobbade på var grapplingen.”

Efter att ha inlett sin karriär med två förluster satte Ersoy igång en segersvit på fem raka matcher innan han stötte på Fernando Flores (3-1) på Scandinavien fight nights 1 i juni. Det var en frustrerad match för Ersoy som fick se ett enhälligt domslut gå motståndarens väg tack vare nedtagningarna och brottningen han nämnde.

Han har lärt sig från den förlusten och känner sig redan redo att ta revansch på Flores härnäst.

“Jag vill jättegärna gå en match mot Fernando Flores om han vågar”, sa Ersoy innan han skickade iväg ett meddelande direkt till Flores. “Din bitch, kom igen motherfucker, en gång till.”

Battle of Bottnia anordnar en gala den 10:e december, annars är nästa Superior challenge planerad för april nästa år. Om det blir en revansch mot Flores på någon av galorna återstår att se.

Foto: Jan Ahmadi

Kategorier
IntervjuMichel ErsoyMMAnytt.seNyheterSenaste NyttSvenska NyheterVideo
En kommentar
  • Leonidaz
    9 October 2016 at 08:47

    Utmanar en snubbe som en viktklass under dig, fegis.

  • Svara