Alla dessa pengar….

IDag på träningen var det en hel del prat om matcher och pengar. Har faktiskt dykt upp ett par ggr, att folk nämner att dom vill ha mer pengar för matcherna, el. att dom vill ha en match så dom får pengar osv. Visst jag förstår att man behöver pengar för att äta och sova. Men jag hoppas att jag aldrig kommer göra det här för att tjäna pengar. Har inte någon som helst dröm att bli jätte rik på detta och på riktigt skiter jag i det. Som sagt så länge jag har pengar att äta för och sova någonstans så är jag mer än nöjd.

Pengar, jag tycker bara det är så otroligt tråkigt att man måste ha det. Att det förgiftar så mångas sinnen. Att pengar skulle vara vägen till lycka, så fort man kan köpa saker så är allt bra. Kan säga att jag har knappt köpt en enda grej på senaste 2 åren och jag är mer än lycklig. Jag kan själv tycka pengar underlättar så man slipper tänka varje månad på att man har råd till hyra el. mat. Men alla dessa lyxprylar folk drömmer om att konsumera. Varför gå å drömma och vara arg för att man inte har råd med en viss grej. Är ändå inget som spelar någon roll i slutändan.

AJa det där var bara lite tankar från mig. TRäningne här går jätte bra annars, rullar verkligen på och känner att jag börjar komma in bra i gänget. HAr tyvärr inga smaskiga detaljer att dela med mig av. Då sist jag gjorde det så blev jag stämd..haha :) vill än en gång tacka ompu och undisoputed och alla fans som bidrog till att jag kunde åka hit. Hoppas nästa gång att jag kommer ha lärt känna någon här så man kanske kan åka å bo hos dem el. liknande så kostnaderna blir ännu mindre. IDag körde jag med DAniel Cormier som än en gång slängde mig som en liten vante och sen satt på mig i 5 minuter och hamrade. Kan säga att det är inte lätt att röra sig när en olympisk brottare på 250 pounds sitter på dig :)

Kategorier
Nyheter
4 Kommentarer

Svara