Allt eller ingenting gäller för David Price i returmatchen mot Thompson nu på lördag

I slutet på februari förlorade överraskande nog, tidigare obesegrade tungviktaren, David Price från England en match mot amerikanen Tony Thompson på TKO i rond 2. Boxningsvärlden häpnade en aning. Den f.d. amatörstjärnan (Samväldesmästare, brons på OS o.s.v.) skulle ju i princip bara köra över den lite lätt överviktige 41-årigen.

Thompson var tänkt som ett trappsteg på vägen för lovande Price. Så blev det nu inte. En pinsam förlust noterades i protokollet. Katastrofen var ett faktum. Nu har dock Price promotor, Frank Maloney ordnat så att David kan “Set the record straight”. En returmatch är fixad och den går faktiskt på “Echo Arena” i Liverpool nu på lördag (6/7). Huruvida Price får sin revansch eller ej återstår ju a att se men om han vill nå de riktigt stora fighterna är det nog precis just det som krävs, och helst på ett övertygande sätt. Kolla in en intervju här ovan med David Price och tränaren Lennox Lewis (signerad Box Nation) om den viktiga returkampen i Liverpool nu på lördag.

Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara