Andreas Ståhl fick ett tufft avslut på UFC-karriären och talar nu ut om känslorna i en exklusivt intervju med MMAnytt. Foto: Patrick Jenkinson

Andreas Ståhl drar sig ur matchen mot Kyle Noke – Jonavin Webb ersätter

Många av oss svenskar hade sett fram emot svensken Andreas “Real Steel” Ståhls (9-1) match mot Kyle Noke (20-7-1) inför UFC kommande gala i Australien. Med strax över en månad kvar innan galan äger rum meddelades det dock nyligen att Ståhl tvingas drar sig ur matchen. 

Efter att ha förlorat för första gången i sin karriär i sin UFC debut, en tuff match mot obesegrade Gilbert Burns (10-0), såg många fram emot Andreas Ståhls chans att komma tillbaka starkare i och med den planerade matchen mot Kyle Noke. Nyligen meddelades det däremot att Ståhl tvingas dra sig ur sin medverkan under UFC Fight Night 65: Miocic vs Hunt. Vad som tvingar honom ur matchen är för närvarande oklart.

MMAnytt rapporterade nyligen om att UFC har valt att skriva kontrakt med Cage Fury Fighting Championships welterviktmästare Jonavin Webb (8-0, 1 NC). Det framgår nu att han hoppar in som ersättare mot Kyle Noke, med strax över en månad att förbereda sig.

UPPDATERING: Andreas Ståhl har drabbats av en revbensskada som uppskattas ta omkring fyra veckor att återhämta sig ifrån.

 

Kategorier
Nyheter

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
5 Kommentarer
 • Guest
  3 April 2015 at 03:24

  … Fabän

 • Babazoo
  3 April 2015 at 03:25

  … Fan

 • ChristerD
  3 April 2015 at 04:07

  Någon som vet varför?

 • JGB666
  4 April 2015 at 06:30

  Kan bli bra ändå, verkar som han hoppas gå match i Juni nu och det kanske blir på Berlingalan då?

 • Svara