Borgmästarnas fight stoppas av FBI-utredning

I våras uppmärksammades att två politiker i Florida beslutat att gå en MMA-match för välgörenhet. Utmaningen mellan borgmästarna Michael Pizzi och Carlos Hernandez började som ett skämt, som övergick i allvar efter att journalister fick nys om vad duon lovat att fightas mot varandra. Pizzi och Hernandez tog tillfället i akt och spädde på publiciteten med officiella uttalanden och löften om att komma i form inför fighten.

Evenemanget MMA Mayhem at Milander: Mayor vs. Mayor skulle hållits i Hialeah, Florida 6 september. Men matchen har ställts in sedan det visat sig att borgmästare Pizzi blivit häktad och är föremål för en utredning av FBI gällande mutor och svindel.

Hernandez uttryckte sig väldigt försiktigt för Miami Herald om skandalen, och beskrev situationen som “olycklig”. Däremot hoppades Hernandez få fler chanser till att fightas i framtiden, gärna mot en annan politiker:

“I was training very hard and now I feel that the bride is being left at the altar. Hopefully in the future we can do this again with another mayor or somebody else.”

Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Lallarn
  10 August 2013 at 10:49

  En borgmästare som är korrupt? Nu vet jag inte längre vad jag ska tro om världen vi lever i…

 • Lego
  10 August 2013 at 08:01

  Schwarzenegger kanske ställer upp?

 • Svara