Hej!

Varit en bra helg! Vi åkte och kollade på Bellator 50, där några av ATT:s killar tävlade. Det var första tävlingen i mellanvikt, där vinnaren möter Hector Lombard, vilket är ganska meningslöst, då ingen har en chans mot honom. Hector är ett djur, explosiv, aggressiv orädd.

Såg basketspelaren Shaquille o’neal där med sin flickvän på 150 cm, såg roligt ut, ville fråga om jag fick ta en singelleg på honom, men han såg lite besvärad av folk som kom fram till honom. Såg även Tyron Spong, vilket jag är ett stort fan av. Dom i USA har dålig koll på K-1 så ingen här vet vem det är, gick fram och växlade några ord med honom, sjukt trevlig och ödmjuk, han erbjöd mig att träna med honom och fick hans numer.

Måndag igen! Känner mig som 21 igen! Vilket jag är, men ett tag var min återhämtning så jävla dålig! Men nu är den grym! Återhämtar mig snabbt mellan träningarna och känner mig som ett djur! Min kondition börjar bli riktigt bra! Men som vanligt blir man pressad här, på brottningen var det 20 min drill, sen var det match i över 60 min, helt sjukt! Fattar inte att de höll på så länge!

Brottning, fan vad viktigt, tyvärr något som Sverige saknar, eller vi börjar få koll på det!

Men det är inte som förr! Folk är hungriga, alla tränar som djur, man måste vara smart, träna smart, och TRÄNA HÅRT! Som jag tog upp för något inlägg sedan, var det en kille här som tränade något fruktansvärt, han var flera timmar in i gymmet, drillade i timmar, lyfte vikte, sparring allt! Han har varit sjukt i snart 10 dagar, som sagt man måste veta var gränsen är.

På kvällen blev det IHP, blev boxjumps, marklyft, lite andra övningar och lite kondition på slutet…

Kategorier
Nyheter
3 Kommentarer
 • nbuibuygvtycrtxrxerzxre
  30 mars 2013 at 08:34

  Title…

  […]we came across a cool web page that you just might get pleasure from. Take a appear in the event you want[…]…

 • buhnugvrtcdrtxezwxctfyhbni
  31 mars 2013 at 10:10

  Title…

  […]The information talked about inside the report are a few of the best obtainable […]…

 • gvrbtryhntyjnmt
  6 april 2013 at 06:07

  Title…

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nevertheless genuinely really worth taking a appear, whoa did a single find out about Mid East has got extra problerms at the same time […]…

 • Svara