De 7 värsta MMA-inspirerade inslagen i fotbolls-VM 2010


Och balettklasserna går bra?

Vuvuzelorna har tystnat. Spanien jublar antagligen fortfarande och fotbolls-VM är över för den här gången. Nu är det bara fyra år innan det drar igång igen. Och eftersom nästan alla övriga sporter förutom fotboll har gått på halvfart under VM så sätter vi på MMAnytt ihop en lista på de 7 bästa värsta MMA-inspirerade inslagen i Fotbolls-VM 2010.

Och eftersom det är fotboll så ingår lite filmningar och annat smått och gott här också. Så, utan att slösa alldeles för mycket tid så följer här listan:

7. Sani Kaitas sparkförsök på en grekisk spelare
Många har kallat det här en Kung Fu-spark, jag föredrar att kalla det för en avancerad miss. Men hade Cecil Peoples sett det här kanske det hade varit annorlunda. Detta är Sani Kaita från Nigeria som ger sig på en Grekisk spelare som inte är långsam på att reagera.


6. Gabriel Heinze slår kameran
Efter att Argentina har satt ett efterlängtat mål i matchen mot Mexiko springer de argentinska spelarna runt och firar bäst de kan. Kamermannen är där för att filma allt, och när han råkar komma lite för nära skickar Gabriel Heinze iväg en höger som nästan golvar kameran. Var är Big John McCarthy när man behöver honom?

5. Kaká knockar omedvetet en spelare från Elfenbenskusten
Ricardo Izecson dos Santos Leite, mer känd som Kaká, skaffar sig ett rött kort efter att han omedvetet knockat en spelare från Elfenbenskusten i slutet av deras match. Fast “knocka” är förstås en definitionsfråga med tanke på att denna elfenbenare mer knockade sig själv och Kaká höjde armbågen för att skydda sig mot den stundande krocken.

4. Yoann Gourcuff armbågar Sydafrikan i huvudet
Den Franska Yoann Gourcuff får rött kort efter armbågat en Sydafrikan i huvudet i kvalificeringsmatcherna.

3. Italien vs Slovakien springer in i målet och börjar slåss
Nu börjar det likna lite MMA här, även om vi saknar den här respekten, tekniken och allmänna uppförandet som MMA står för. Vi har åtminstone ett mål som nästan ser ut som en bur. Och vi alla vet att man inte slår på en motståndare som inte är beredd. Det är grundlagen i MMA.

2. Nigel De Jong sparkar Xabi Alonso i bröstet
Holland har nog varit värst i det här VM:et. De har samlat på sig ett gäng kort med glada färger men verkade lika glada för det, tills igår på finalen. Det här är under den matchen när Nigel De Jong får för sig att köra någon slags Jet Lee-spark mot Xabi Alonso med ursäkten “jag försökte träffa bollen”. För detta blev han belönad ett gult kort, som han förvisso tog som en man.

1. Martin Caceres knockar Demy de Zeeuw
Detta är troligtvis den mest spektakulära handlingen under hela fotbolls-VM. Det är stackars Demy de Zeeuw som antagligen kommer börja spela fotboll med ett munskydd i framtiden. Martin Caceres fick ett gult kort, Demy de Zeeuw fick skjuts till sjukhuset med en befarad bruten käke.

Disclamer för Aftonbladet, familjeliv.se, och övriga personer som kan tänkas bli upprörda av det här: Vi har inte satt ihop denna lista för att försköna våld på något sätt. Vi står för kampsport när den utövas mellan två individer som har respekt för sporten, med en domare i kontrollerade formar i en bur eller ring. Vilket kanske vissa av dessa fotbollsspelare också borde ha gjort.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Nyheter
38 Kommentarer

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...