Flera MMA-kändisar till Sverige

eddie20bravo20high

MMA i Sverige växer så det knakar. Det märks på många olika sätt och ett av dem är att fler och fler klubbar poppar upp. Det rör sig inte sällan om klubbar med BJJ eller Shoto-bakgrund som börjar köra MMA, men inte alltid. Även om det dyker upp rena MMA-klubbar så är instruktörerna ofta med en bakgrund inom just BJJ eller Shoto (undantag finns givetvis!).

Ett annat sätt man kan se att MMA växer i Sverige har att göra med att alltmer “kändisar” inom scenen letar sig hit för att träna och hålla seminarium. Just nu befinner sig t.ex. Alistair Overeem i Göteborg och tränar med GBG MMA och den stora BJJ-innovatören Eddie “Twister” Bravo kommer till Team Gringo för ett seminarium där han kommer lära ut “Rubberguard”, “Twister” och 10thplanetjj-konceptet. Om man vill komma ner och “hänga” med Eddie Bravo så hålls seminariet lördagen den 28 mars klockan 12-14 och 15-17.

Så, se nu till att inte bara plugga in Rubber Guarden utan även andra av Bravos intressanta tekniker som t.ex. Apollo, Kamikaze calf crank, Electric chair with sweep, The Duda, Triangle from New York, Left arm bar from New York, Omoplata from New York, Invisible collar, Spider Web, Baby Wipe, X-break, Home Alone, Silverado, Banana split, Crotch ripper, Calf crank, Monkey mount, Loco plata, Marcelo, Staple gun, Tornado och Twister pass.

Skämt åsido så får ni mer information om seminariet och kan anmäla er genom att skicka ett mail till [email protected]

Även om Bravo är väldigt flummig på många sätt så anses han utan tvekan vara ett geni som inte bara gillas av Joe Rogan.

Seminariet kostar 400 kr.
gringo

Kategorier
Nyheter
4 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...