Följ liveuppdateringarna från rättegången av kampsportsstjärnan – Dag 1

MMAnytt är på plats i rättegångssalen för att följa kampsportsstjärnans rättegång.

Rättegången påbörjades den 6 augusti klockan 09.00 i Stockholms tingsrätt, och fortsätta fram till och med 16.30. Om huvudförhandlingarna då inte hinner färdigställas, finns det även en möjlighet att fortsätta rättegången den 7 augusti mellan klockan 09.00 till 16.30. Efter det kan det ta upp till två veckor innan en dom kommer.

De senaste uppdateringarna från händelsen kommer du ha direkt på MMAnytt. Vi uppdaterar artikeln nedan med information när den finns tillgänglig.

10:13 Vi har fått ta del av videofilm inifrån väskbutiken Bottega Veneta. 5min lång video.

10:18 Nu får vi ta del av videomaterial filmat från garagets egna övervakningskamera innan brottet inträffade.

10:29 Vi får ta del av ännu mer film från övervakningskamerorna strax innan stölden där man ser kampsportsstjärnan med de andra misstänkta komma med kläder och skor till garaget.

10:39 Ha i åtanke att vi återberättar det vi får höra av åklagaren. Vi anklagar ingen eller pekar ut någon. Vi kommer inte med egna personliga åsikter.

10:43 Åklagaren visar bevis mot bilen och gärningsmännen, vi får ta del av mer film då gärningsmännen är tillbaka från stölden. Åklagaren går igenom en omfattande telefonlista mellan gärningsmännen.

10:50 Åklagaren lägger fram bevis på att polisen kommer vittna att kampsportsstjärnan hoppade in i den flyende Audi RS6an utanför garaget efter stölden då polisen anländer till garaget för andra gången.

10:56 Ännu en film visas där man får se kampsportsstjärnan springa ifrån polisen. Detta vet man för att polisen griper kampsportsstjärnan sekunder efteråt.

10:57 Rätten tar nu en 10 minuters paus.

11:13 Rättegången har nu återvänt efter pausen.

11:26 Åklagaren går igenom bevisen på Audin gällande fälgarna på bilen

11:31 Åklagaren går igenom bevisen mot kampsportsstjärnans bil där man hittar tillhörigheter till dem andra gärningsmännen. Det hittas jacka, plånbok och handskar av samma märke som handskarna som har använts i samband med stölden.

11:34 Åklagaren lägger fram bevisen mot kampsportstjärnan, man har hittat glas på strumpor, byxor och tröja och allt visar att glasen kommer från butiken Bottega Veneta.

11:42 Åklagaren visar datatrafik där man får se att en av gärningsmännen sökt upp de specifika väskorna på internet, samt att gärningsmannen skickat vidare den information man hittat om väskorna.

11:44 Hittills har polisen inte funnit någon av väskorna som stals.

11:49 Åklagaren meddelar att gärningsmännens bankkonton och föremål har beslagtagits för målsägandens skull för att dem ska kunna få ersättning vid eventuell dom. Pengar och klockor har tagits av gärningsmännen.

11:51 En av klockorna som beslagtogs uppskattas till ett värde av 375 000kr nypris.

11:53 Kampsportsstjärnans advokat har talan och meddelar att hans klient inte funnits på någon av fotografierna som åklagarna påstår förutom dem sista fotografierna där man ser hans klient. Samt att skadeståndet målsägaren yrkar på för väskorna är orimlig och att man ska räkna inköpspriset och inte ut som målsägaren räknat på.

11:57 Kampsportsstjärnans advokat går hårt på målsägandets skadeståndsyrkan. Samt antalet väskor. Man vill meddela att pga det minskade värdet borde det eventuell straffsakala ändras.

12:05 KS advokat bestrider glasfragmenten på sin klients kläder.

12:07 Den andra misstänktes advokat nekar helt till att ha funnit med på några fotografier eller ha begått denna brott.

12:10 Förhandlingarna har pausats för lunch. De fortsätter igen kl 13:15.

13:30 Förhandlingarna har ännu inte påbörjats.

13:35 Förhandlingarna inleds igen efter lunchen.

13:36 Kampsportsstjärnan blir förhörd

13:37 Han svar på frågorna med en lugn ton, och meddelar att han var i Västerås den 23 maj.

13:38 KS berättar vad han gjort dagen innan, han hade lånat ut bilen samt att han skulle åka till Ryssland samma dag som stölden skedde.

13:39 KS vill inte namnge den som körde KS till garaget i Åkersberga.

13:40 På frågan varför han sprang på garage området innan han greps svarade han att han hade bråttom.

13:41 På frågan varför han var så svettig när han greps blev svaret att han blev nervös när polisen hade dragna vapen. Och att han svettas lätt för att han är en idrottsman.

13:42 På frågan varför just han besökte garaget i Åkersberga, svarade han att garageplatsen var billig.

13:42 På frågan hur han känner gärningsman 3 som är efterlyst så svarar KS att det är bara kring bil-ärenden.

13:45 Åklagaren försöker koppla KS till gärningsman 3 med telefonlistor och iaktagelser. De ska ha haft kontakt åtta gånger mellan den 21 till 23 maj via telefon innan stölden som ägde rum tidigt på morgonen den 24 maj.

13:47 På frågan hur han känner gärningsmannen som sitter bredvid han så svarar han att dem är goda vänner.

13:48 Åklagaren frågar: Vad brukar ni prata om? KS: Allt möjligt.

13:51 På frågan varför gärningsman 2s saker ligger i KS bil: “Jag har ingen förklaring”

13:53 Åklagaren ställer frågor om glasfragmenten som hittades i KS kläder.

13:55 På frågan vart glasen kommer ifrån som hittades på han under gripandet så svarar KS: Det kan ha kommit från mitt deltagande i Husby när jag och några kampsportare åkte dit för att förebygga våldet som skedde under de dagar bilar brändes och upplopp inträffade.

13:56 Åklagaren frågar varför då samtliga kläder innehöll glasfragment. KS meddelar att hans flickvän varit bortrest och därför har kläderna inte tvättats.

13:58 KS egna advokat frågar om glasfragmenten och KS berättar att det måste ha kommit från Husby och att han är 1miljon gånger säker att de svarta Nike-skorna måste han haft på sig i Husby också.

14:00 KS Advokat frågar vad KS jobbar med: professionell fighter svarar han. Jag tränar hela tiden.

14:01 KS advokat frågar ut KS om gripandet och mobiltelefonen.

14:03 KS svarar att han greps innan han kom fram till bilen samt att han tappat bort telefonen.

14:05 Förhöret med KS är nu över. Nu tar åklagaren över igen och börjar förhöra gärningsman 2.

14:08 Gärningsman 2 (G2) minns för mestadels inget när han svarar på frågorna.

14:10 G2 blir utfrågad om KS hur dem känner varandra: väldigt bra vänner blir svaret, vi hörs dagligen.

14:15 Åklagaren pressar KS och G2 om ett telefonsamtal som ska ha skett 03:38. Ingen av dem har något svar på detta.

14:16 G2 känner gärningsman 3 (G3) genom sitt eget företag inom bilbranschen. På frågan hur länge dom känt varandra blir svaret 2 år men när man frågar hur länge deras företag jobbat ihop blir svaret 1 år.

14:17 Åklagaren går väldigt hårt på G2 och G3s vänskapskrets.

14:20 Åklagaren frågar ut G2 genom telefonlistor och telefonmaster. Åklagaren hur vet du att du inte varit i Åkersberga under de nätterna om du inte minns nått. Svaret blir: Jag vet att jag inte varit i Åkersberga (med lite högre röst).

14:21 Åklagaren börjar med klädbevisen mot G2. Han berättar att han använt sig av dem under tider han meckat med bilar. Och rånarluvan känner han sig inte vid.

14:23 Åklagaren: Så du förnekar att det är du på bilderna på övervakningskamerorna? G2: JA

14:25 Nu kommer vittnesförhör med butikens ansvarige gällande inventeringen i butiken.

14:28 Nu handlar det om ersättningsanspråket för butiken.

14:35 KS advokat försöker reda ut väskbutikens ersättningsanspråk.

14:38 Nästa vittnes som kallats är en anställd hos butiken.

14:39 Bottega Venetas butikschef svär ed innan vittnesförhör.

14:41 Det frågas om en dustbag, en tygpåse som man stoppar väskan i, som hittades i garaget i Åkersberga. Butikschefen bekräftar att dustbagen kommer från stölden.

14:44 Förhöret avslutas med butikschefen. 5 vittnen kvar.

14:45 Nu kommer nästa vittne in. Han har iakttagit stölden från andra sidan gatan på Birger Jarlsgatan. Han berättar utförligt, han stod 20m ifrån butiken.

14:47 Vittnet berättar att dem ringde polisen och stod kvar, strax efter det avslutar gärningsmännen stölden och åker norrut.

14:52 Nu tar rätten paus i 10 minuter, och beräknar att vara tillbaka strax efter kl 15.00.

15:04 Efter pausen ska poliserna som gripit KS förhöras.

15:10 Nu kör vi igång igen.

15:11 Den kvinnliga polisen svär ed och berättar sin version av händelsen.

15:12 Hon berättar att de befann sig i närheten på grund av ett rån som tidigare sket på Vaxholm.

15:13 Hon berättar om Audin som de känner igen och säger sig veta vart den brukar stå. Dem åker dit där Audin brukar stå men den stod inte där. Så dem bestämmer sig för att ta sig till garaget i Åkersberga.

15:15 I Åkersberga ser dem Audin i garaget och samtidigt som en Saab närmar sig. Polisen följer efter Saaben som betedde sig misstänksamt.

15:16 Några kvarter senare hittad Saaben tom och polisen vänder tillbaka till garaget.

15:17 När dem kommer till garaget ser dem Audin rulla ut och en GM pillar med garagedörren innan han hoppar in i dörren och kör snabbt därifrån, med polisen efter sig.

15:18 Audin kör fort och polisen hinner inte efter men dem har kontakt med andra radiobilar i trakten och får reda på att Audion vänt tillbaka till garaget.

15:19 Väl framme vid garaget ser dem KS springa mot en svart bil och griper honom och tar hans bilnycklar. Polisen menar också att KS var passagerare i bilen de tidigare jagat.

15:23 Nu får den kvinnlige polisen gå i detalj i varje moment. Den kvinnliga polisen beskriver KS och hur dem får ögonkontakt innan KS hoppar in i Audin som kör iväg.

15:25 Kvinnliga polisen säger det inte finns någon tvekan om att det var KS som hoppade in i Audin som var den de senare grep.

15:27 Hon berättar att KS är stressad och väldigt svettig vid gripandet. Under färden stönar och flämtar KS ända tillbaka till Norrmalm.

15:28 Nu är det dags för försvararen att förhöra polisen.

15:30 Försvararen frågar om avstånd mellan polisbilen och KS och hans rörelsemönster.

15:31 KS advokat: jag får inte ihop din historia, kan du visa mig på övervakningsbilderna?

15:33 Polisen: Är detta bilderna som det var? Advokat: Du ser att de inte stämmer. Polis: Absolut, men det hände så mycket så det måste vara som på bilderna.

15:35 KS advokat tar upp att polisen sett KS vid Audin första gången och frågar hur när personen på bild hade luvtröja? Polisen: Vi fick ögonkontakt, jag såg in genom luvan på sidorna.

15:37 Nu blir manliga polisen förhörd. Han och poliskvinnan satt i samma radiobil.

15:45 Han berättar att det är han som griper KS och står med han tills han blir avlöst av en annan patrull.

15:46 Under gripandet kände han igen KS. Han visste vem KS är.

15:50 Han förklara i detalj gällande KS: Jag är så pass säker att det är samma man att jag har det i mitt säkerhetstänk när jag griper KS.

15:51 KS är lugn men svettas väldigt mycket, polismannen frågar varför han svettas så mycket när han är så pass vältränad. KS svarar att det är just därför.

15:53 KS advokat frågar ut polismannen. Han vill att polisen berättar om frisyr m.m. Polisen tittade bara på KS händer.

15:56 Förhöret med polisman avslutas.

15:58 Rättegången är slut för idag. Förhören återupptar imorgon klockan 09.00. Följ med då när MMAnytt rapporterar live från rättegångssalen.

Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
63 Kommentarer
 • kalle
  6 August 2013 at 10:04
  • Setalip
   6 August 2013 at 10:12

   Suck. Och den där jäveln har man gett stående ovation två gånger i globen… :( Jag är totalt jäkla oförstående hur man kan kasta bort allt sådär. Han har väl sagt att han får ca 200 000 om året från Unibet? Fatta vad sponsorpengar han hade börjat tjäna om han vunnit bokade fighten som han nu missade… Jisses.

   • PappaKeno
    6 August 2013 at 10:29

    “Jag är oskyldig! Jag svär på min mamma!”

   • Olof86
    6 August 2013 at 10:45

    Nu måste vi STÖDJA REZA, HAN ÄR VÅR STÖRSTA STJÄRNA EFTER ALEX!

   • Tahsin Thainus
    6 August 2013 at 01:58

    vad har det med underhållningsvärdet att göra? Han underhåller väl inte mindre bara för att han kanske är skyldig? Löjligt med alla dessa fd fans som verkar ha fått sina hjärtan krossade. Jag ogillar starkt det han gjorde, men vid frigivning så är jag på plats och kollar matchen. Jag känner inte Reza, jag bryr mig bara om det jag får ta del utav: Nämligen att se honom fightas där slutar vår relation.

    • Joel
     7 August 2013 at 04:30

     “Reza är kanske förloraren idag men en vinnare imorgon . Han kmr skriva bok, kanske medverka i ngn rulle om hans liv. Han kmr vara högst intressant för tidningar och annan medial exponering han kmr tjäna pengar på detta då det blivit en stor snackis i lilla Svea och hans Iran .
     Ni kommer få se”…

     … uppenbarligen slutar er relation vid världshistoriens mest ointressanta prediction.

 • Frantic
  6 August 2013 at 10:07
  • Toks1
   6 August 2013 at 11:42

   Vilken jäkla summering! En hel del jobb gjort av dig – vi andra som inte pallar tackar dig!

   • Frantic
    6 August 2013 at 11:46

    Tack :)

    • Helgon3t
     6 August 2013 at 12:34

     Själv läste jag igenom alla 450+ sidorna och måste säga ut du summerat grymt bra där Frantic 10k+

  • Niklas Eriksson
   6 August 2013 at 12:32

   Tack för bra läsning. Må MMAnytt anställa dig!

  • Shozor
   6 August 2013 at 02:58

   Fan, känns som att han är skyldig :/

   • Frantic
    6 August 2013 at 03:07

    Tyvärr är det nog så… :/

 • Olof86
  6 August 2013 at 10:46

  STÖD REZA VÅR MMA STJÄRNA!!!

 • Michelle Kusmic
  6 August 2013 at 10:52

  Jag skäms att jag höll på Reza… Hejjade på honom. Hoppades att han skulle bli något…

 • SamiMMA
  6 August 2013 at 11:33

  Hmm, hade någon en klocka för 375k:- på sig under inbrottet eller beslagstogs den efteråt?
  Hur som helst, må du ruttna i fängelset Reza……

  • ChuteBoxe
   6 August 2013 at 11:48

   Med största sannolikhet efteråt.

  • Setalip
   6 August 2013 at 04:08

   Japp. Man behöver väl sno några väskor när Klarna hör av sig och vill börja få in delbetalningarna ;)

 • MartinEriksson84
  6 August 2013 at 11:33

  Känns väl sådär att KS advokat börjar peka på att värdet på väskorna bör dras ner osv, låter ju för sjutton som att man erkänner brott men vill få ner straffet med den taktiken…

  • Helgon3t
   6 August 2013 at 11:41

   Att KS ÖVERHUVUDTAGET snackar om värdet på något som hans klient är oskyldig till, visar att även hans advokat vet att vår “galna hund” ligger RIKTIGT risigt till..

   Hade du haft NÅGON heder Mr R så hade du erkänt och varit en man . Men med han tror väl att det ges tillfälle att gå in med en handväska i hans nästa Walk in( Likt helikopterljud sista vändan)

  • nonev
   6 August 2013 at 12:06

   +1. Sa dem att det endast bör vara inköpspriset??? Isf, omg! Det kostar att beställa, lagerhålla, marknadsföra, underhålla osv… farligt att pruta i rätten.

   • MartinEriksson84
    6 August 2013 at 12:16

    Ja förstår inte riktigt varför det skulle finnas vettiga skäl till att räkna på inköpspriset. Om ngn stjäl eller snattar ur butik så kollar man ju alltid på försäljningspriset.

  • Viktor
   6 August 2013 at 09:31

   Jag är inte jurist eller advokat på något sätt, men jag tror att det är hyfsat standard att man jämt garderar sig. T.ex. “Först och främst yrkar vi på att min klient är oskyldig. Om han skulle bevisas vara skyldig har han inte tagit den och den väskan. Om han skulle bevisas ha tagit den och den väskan, är de inte värda si och så mycket. Om de är värda si och så mycket yrkar vi på en lindrigare straff av X anledning osv…” Det är så man jobbar, så man lägger fram allting på en gång. Det är inget ovanligt och visar absolut inte att man misstror sin klient.

   • MartinEriksson84
    6 August 2013 at 10:28

    Jo jag funderade lite på om det kanske är standard, tycker dock att det känns väldigt avigt om man nu verkligen tror på sin klients oskuld.

 • Jack Brandt
  6 August 2013 at 12:22

  Är helt sjukt men känner mig otroligt sviken. Jag kommer ihåg hur jävla lycklig jag var när jag fick ta en bild med honom efter förra UFC-galan i Sverige, nu kan jag inte ens med att kolla på bild fan -.-

 • HerrObjektiv
  6 August 2013 at 12:36

  2-3 grymma vinster från titelmatch och han kastar allt i havet… Enorm besvikelse!

 • Lallarn
  6 August 2013 at 12:50

  13.40 Han hade bråttom. Haha, det låter lite kul.

 • Dannehej
  6 August 2013 at 01:10

  Han kan inte svara/vill inte svara på något.
  Det är ganska genomskinligt

 • Olof86
  6 August 2013 at 01:15

  Varför raderar ni mina kommentarer? STÖD REZA FFS!

 • MartinEriksson84
  6 August 2013 at 01:25

  Konstigt att alla gripna säger sig vara oskyldiga….

 • Shoggefanboi
  6 August 2013 at 01:30

  Någon som vet om affärsägaren var en domare när Reza mötte Marcello? Reza sade ju att ha kände sig rånad efter den matchen, kanske därför han gör något sådant. Eller så är han bara efterbliven, lulz

 • Tahsin Thainus
  6 August 2013 at 01:43

  Han ser riktigt sliten ut.

 • Lars Andersson
  6 August 2013 at 02:01

  Ovanligt att diskussionerna ballar ur….”och den där jäveln har man gett stående ovationer”, “nu kan jag inte titta på bilden”…Reza är inte fälld ännu och om detta gör att ni inte kan uppskatta hans fighter så…skitsamma, medgångsfolk de flesta av er….

  • Helgon3t
   6 August 2013 at 02:08

   Tror det handlar om att han faktiskt ÄR skyldig och om han blir fälld är en annan femma. Ta dig tid och gå igenom FUP:en så tror jag det klarna lite för dig gällande hans skuld eller icke skuld.

   Låt folk vara JÄVLIGT besvikna och förstå att dom faktiskt har ALL rätt att vara det. Sedan förstår du säkert att under dessa omständigheter så utrycker sig folk extra starkt, förstår faktiskt inte varför det förvånar dig.

   Men men…

   • Lars Andersson
    6 August 2013 at 02:37

    jag förstår vad du menar…och du har rätt i allt du säger. Har heller inte läst fupen. Är också införstådd med att man reagerar utöver det vanliga. Tycker bara folk överdriver och reagerar som du nämde extra starkt. Skyldig eller inte skyldig, så har hans prestationer inom MMA inget med det han står anklagad för här. Vad som förvånar mej eller inte är helt irrelevant. Men det som förvånar mig är ditt sarkastiska avslut på ditt inlägg.

    • Helgon3t
     6 August 2013 at 02:39

     Med *men men* menar jag mer på att alla har olika åsikter. Och inte menat som någon sarkasm överhuvudtaget

    • Setalip
     6 August 2013 at 04:07

     Jag kan hålla med att det som vissa här, bla jag skriver/tycker, är extremt skitnödigt. Men faktum är att jag faktiskt känner mig lite “sviken” av Reza. Han är någon man verkligen jublat åt och blivit lycklig av hans medgångar. Men nu kastar han bara bort allt så här… Jävligt synd tycker jag! Han hade ju en riktigt jävla fin UFC-karriär på gång. Kunde hellre fått vara Papy som blev gripen hehe… *skojah*

 • Peter
  6 August 2013 at 02:01

  Att erkänna ett brott är inget som förmildrar straffet så en åtalad har inte speciellt mycket att vinna på att erkänna sig skylldig (bortsätt från att det kan förkorta utredningestid/tiden i domstolen).

  Vissa av deras svar kan verka korkade men om man är åtalad i ett brottsmål så handlar det inte om att man skall bevisa sin oskuld utan om att åklakaren skall bevisa ens skuld, och att som åtalad spela dum (eller inte komma ihåg) kan i vissa fall försvaga åklagarens bevis t.ex. genom att göra det svårare att faktiskt koppla bevisen till den åtalade eller brottet. (dock inget sakt om bevisen i denna rättegång)

  Kan vara värt att tänka på att detta inte är någon amerikansk tv-serie eller hollywoodfilm utan en svensk rättegång.

  • Bed Intruder
   6 August 2013 at 04:47

   Tillämpar man inte straffrabatt i sverige som till exempel om man erkänner brott i ett tidigt skede i efterforskningen? Vet att man kan få cirka 15-30% rabatt i andra länder med liknande rättsystem som sverige. Men som du säger, när man väl är i rättegång spelar det nog ingen roll om man nekar eller inte.
   Hittade förresten en intressant artikel i ämnet: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/m-oppnar-for-straffrabatt_8065290.svd

 • harrythedevil
  6 August 2013 at 02:41

  “15:18 Audin kör fort och polisen hinner inte efter men dem har kontakt med andra radiobilar i trakten och får reda på att Audion vänt tillbaka till garaget.”
  Haha, “radiobilar”. Roligt. :D Förstår att det är svårt att liveuppdatera från en rättegång. ;)

  • harrythedevil
   6 August 2013 at 02:43

   Eller det kanske heter radiobil? Jag tänker på såna man krockar med på tivoli. :P

   • Martin Johansson
    6 August 2013 at 02:44

    Polisbil kallas faktiskt normalt sett för radiobil. :)

    • skallige
     6 August 2013 at 03:34

     Kan inte skuta tänka på den svenska klassikern Cops när ja hör radiobil 1 och 2…:D

   • Helgon3t
    6 August 2013 at 02:44

    Målade Polisbilar kallas inom Polisen för Radiobilar.

 • Frantic
  6 August 2013 at 03:07

  Tack för en bra Uppdatering mmanytt!

 • kukamos
  6 August 2013 at 03:12

  undrar bara om dom nu lyckades att fly från platsen när polisen kom till garaget, varför kom dom då tillbaka ?

 • AlexDenStore
  6 August 2013 at 03:17

  “KS meddelar att hans flickvän varit bortrest och därför har kläderna inte tvättats.” Hahaha vilken stjärna

 • Blabla blabla Köttsnäcka
  6 August 2013 at 03:44

  Kan säga på en gång Reza kmr frias!! Säger inte rätt eller fel! Men han kmr frias, bevisen är inte så bra som folk verkar tro. Max att han får medhjälp till stöld lr skyddande av brottsling, kanske mened

  • kazwei
   6 August 2013 at 03:52

   Det är av mindre betydelse då han redan är dömd i allmänhetens ögon. Hans UFC-karriär är över, det svider nog värre än ett eventuellt fängelsestraff.

 • Tahsin Thainus
  6 August 2013 at 04:13

  Reza är kanske förloraren idag men en vinnare imorgon . Han kmr skriva bok, kanske medverka i ngn rulle om hans liv. Han kmr vara högst intressant för tidningar och annan medial exponering han kmr tjäna pengar på detta då det blivit en stor snackis i lilla Svea och hans Iran .
  Ni kommer få se

 • nitohu
  6 August 2013 at 04:21

  Det här med att man skulle svettas mer bara för att man är vältränad är väl ändå inte sant. Tycker detta borde vara mer genetiskt faktiskt. Är själv väldigt vältränad men svettas faktiskt extremt lite. Finns det egentligen någon forskning på området ?

  • Patrik Andersson
   6 August 2013 at 05:24

   Vet att simmare på hög nivå svettas mindre, men jag orkar inte leta på någon källa.

 • Magnus
  6 August 2013 at 05:34

  Till alla haters…allt är inte svart eller vit och själv kan/vill jag inte kasta första stenen låt rätten ha sin gång.
  Till Reza, hoppas det löser sig för dig, och tack för dina prestationer i buren.

  • Idealman
   6 August 2013 at 06:58

   Håller med dig, hoppas det här var ett “wake up call” och att han slutar umgås med folk som drar ner han i skiten. Riktiga vänner (kriminella eller ej) hade sagt till han att tänka på sin fru och barnet de väntar.

   • Helgon3t
    6 August 2013 at 07:39

    Att han klarade helikopter-rånet borde räckt som “Wakeup call” tycker du inte?

    • Idealman
     6 August 2013 at 07:45

     Visst tycker jag det. Gissar att han då var i en situation där han inte tyckte sig ha något att förlora. Kanske till och med vann respekt av sina vänner på den tiden. Denna gång förlorar han både respekt, karriär och tid med sitt nyfödda barn. Hoppas det får han att tänka om.

 • Idealman
  6 August 2013 at 06:18

  Hur dum får man vara som använder sig av en Audi som polisen känner ingen. Trodde man brukade använda stulen bil med utbytta skyltar när man rånar eller liknande.

 • GiveMeMega
  6 August 2013 at 10:55

  Vore det inte smartare att säga, “okej fine, vi gjorde det” för att snygga till siffrorna i fängelset lite? Frias dom med såhär mycket bevismaterial är ju något riktigt galet.

 • freddie
  6 August 2013 at 11:10

  Dåligt verkar han inte tjänat iaf; “Han har också tidigare berättat att hans inkomst är (Den 6 april match i Globen) då fick han 85 000 USD, 60 000 USD, 20 000 USD, 5000 USD i bonus. Sedan får han 300 000 kr/år av Unibet och 5000 kr/mån från Great Earth. Han har minst två svensexor per månad där han tar 5000 kronor per gång. På invigningen i Västerås tog han 8000 kronor för det var en han kännde annars tar jag 15-20 000 kronor för det”

  Ca 400 000 kr utöver de pengar (170 000 dollar) han får(fick) när han inte går match. Får ju att se än dummare ut än innan då pengar inte verkar varit ett stort problem. Sen kanske han inte kunnat hantera det men iaf. Mycket vill ha mer.

 • Svara