Grym helg!

Tja!
Va händer? Har haft en grym helg, min fru Pauline fyllde år så vi har haft festligheter hela helgen! Fredagen började med att jag gjorde en MRI på skallen, för min licens, på morgonen. Sen hem för en löp tur på en 1 mil, löpning är en del av min mental träning när jag springer ute, för det spelar ingen roll hur trött man är, man måste ju komma hem, lol! Efter min löpning åkte vi och släppte av Adrian till Paulines familj for barnpassning över helgen!
Vi hade ett rum pa MGM för att sedan ha fest på Bellagios klubb Hyde, Mio en Svensk kille driver klubben med en nära vän till mig som heter J-Roc, J-Roc är med i Pauly D (ifrån Jersey Shore) nya serie pa MTV, så vi hade ett VIP bord med vara vånner! Det roliga med det här var att Dana White dök upp och hade bordet bredvid oss! Känner Dana lite sen tidigare så det blev lite fest tillsammans :)

Kvällen slutade otroligt bra och går hem som Top 5 av roligaste kvällarna någonsin!

Hörs snart, det kommer en ny V-blogg i veckan!

Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
10 Kommentarer

Svara