Helgens matcher

TJA!

Vilka matcher det var i helgen?!! Wow, Shogun visade vad skåpet skulle stå mot en väldigt “game” Vera som kom igen efter att vart nedslagen ett flertal gånger men fick sig en snyting i rond fyra som tog slut på vad jag tyckte var “Fight of the Night”. Machida vann ganska enkelt mot Bader som hade världens sämsta “game plan” som tydligen var att springa in med hakan högt och bli knockad av Machidas höger. Visst var det en fin KO men var det verkligen någon som trodde att Bader skulle ha en chans?! Tror Machida inte har en chans mot Jon Jones men om Dan Henderson vinner på något lyckoslag mot “Bones” så vinner Machida nog mot “Hendo” på samma sätt som han gjorde mot Bader. J-Lau vs Varner var också en kanonmatch och Swick är tillbaks med en duktig KO också!

Anthony Yigit som boxar for Sverige i OS förlorade sin andra match efter ha sett väldig bra ut i sin första match! Grattis till Anna Laurell som vann sin första match i OS, jättekul!

Jag har tagit det ganska lungt i helgen, lite kul var att på träningen hos Drysdale i fredags dök August Wallén och Besam Yousef upp för lite grappling! Kul med lite svenskar på träningen :) Lördagen var det styrke- och konditionsträning, kör oftast bara ett pass på lördagar.

Känner mig lite mer “utvilad” i kroppen efter att ha tagit det lite lugnare i slutet av veckan så på måndag blir det fullt ös medvetslös igen. ;)

Hörs snart!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Dreven
    6 August 2012 at 03:58

    Vafaan, jag missar hela jävla OS. Behöver ett schema där man kan se när en svensk är med i en gren.
    Hur som helst, håller helt med om att Brandon och Shogun förtjänade fight of the night. Inte sett prelimsen än men alla main card fights var grymma, tycker Swicks knockout var fetast av alla.
    Bader springer som sagt in i högern med hakan i vädret, Brandon leker med tandskyddet istället för att skydda sig, så blir han knockad.

  • Svara