hur ska jag bli bäst i världen…

Känner att jag verkligen har utvecklats här, plus att jag än en gång fått bevis på att jag håller otroligt hög klass. Nu ska jag bara utvecklas ännu mera och ta nästa steg. AKA är det vöerlägset bästa gymmet jag varit på i USA och kommer absolut komma tillbaka ev. tävla för dom. Saker jag måste fundera på osv. En sak dock som skiljer Amerikanarna från oss hemma är att vi kör mycket mer teknik. Här är det tuff mentalitet hård sparring osv. Jag tror en kombination är bäst, om man kan få både den tekniska träningen hemmifrån och den hårda sparringen här så kommer man komma väldigt lågt. Tyvärr är man ingen om man inte har folk runtomkring en som hjälper en. Hela tiden ser ens brister och är där och försöker att rätta till dem. Har så många människor att tacka för att jag är där jag är idag. Men det ska inte detta handla om utan detta inlägg ska handla om vad jag har idag och vad jag behöver lägga till för att bli ännu bättre. detta är drömscenarion, men man måste våga drömma och hoppas om man ska bli bäst.

MMA coach/tränare – Omar (Han är den som egentligen har gjort mig till den jag är idag, världens bästa tränare finns inte mycket att säga utom att vi skulle kunna utveckla vårt samarbete så han blev ännu mer som en coach)

Brottningstränare – Majid (har precis börjat lära mig saker och känns väldigt bra)

Boxning – Turkson (har även han precis börjat med mig men har gjort sån otroligt stor skillnad på mina händer, så ser fram emot framtiden för oss)

Sparkar – Jeppa på Omni4 (har gett mig snabbare och hårdare sparkar på kort tid, skulle behöva få in detta i mer sammahang så jag kan få till det i sparringen)

Thai – ingen (här har jag dock en på g, så tror det kommer bli en värdefull hjälp till dom 2 överstående)

Grappling – ingen (har varit waldo, men har blivit mindre och mindre så här har jag ingen riktigt hjälp för tillfället och där är väl där jag saknar mest, dock känner jag att detta är det jag behöver lägga ner minst tid på hellre förbättra min brottning och bli bättre på att ställa sig upp)

Kost – Andreaz Engström (har hjälpt mig otroligt mycket och kommer finnas där även inför min ufc match känns tryggt)

Fys – Omni4 (kalle är den som sköter det mesta här och dit riktar jag bara ett stort jävla tack för allt dom har gjort för mig plus att dom står ut med mina 1000-tals frågor, även här finns det säkert saker å förbättre vet dock inte vad än :))

rehab/beh – Naprapatlandslaget (Jonas Parandian är alltid där å skriker på mig att ta hand om min kropp bättre, plus att han behandlar mig. Märker direkt när jag är borta får direkt ont i rygg utrstrålningar osv. Så detta är ett måste)

Sparringpartners – här är väl den biten jag känner att det brister lite, visst vi har en hel del på pancrase men istort sätt bara Jörgen som är i min storlek och tävlingsaktiv. Har sparrats med Sadibo sveriges bästa thaiboxare i -84 och babakai sveriges bästa boxare i -83 (eller vad viktklassen nu är) Detta har varit otroligt värdefullt och ska uttnyttja det mer. Tror att framtiden för mig kommer att vara att sparras med folk inom deras respektive idrott då det tyvärr inte finns lika många mma utövare på hög nivå. Skulle vilja sparras mer med Alexander Gustafsson i framtiden vilket säkert skulle kunan gå och ordna även Alexander Bergman på athen är grym brottning och grappling sparring, skulle vilja få igång nåt samarbete där.

Vad nästa steg kommer bli då. käns som jag har alla delar relativt täckt, behvöer bara strukturera upp allting plus att jag tror att i framtiden ska jag försöka köra mer privat lektioner. Tror det verkligen är den rätta melodin för mig. Ha en tränare som fokuserar sig bara på mig och min utveckling inom respektive del. Tror det kommer göra att jag tar ytterligare ett steg.

Sedan har jag även en Thai boxningstränare på g tills jag kommer hem, ska bli väldigt roligt och testa på och se om det kan vara någonting för framtiden.

Kommer faktiskt också försöka ta mig ner till göteborg för träning. Då Jocke Engberg är så otroligt kunnig och grym instruktör så skulle vekrigen vilja få lite av hans input och hjälp. Även där har dom Babak som är en grym brottare där jag skulle kunna få grym hjälp.

Som sagt mycket tankar och grejor, ska försöka sy ihop säcken så småningom och då jäklar :) fast samtidigt är jag alltid på jakt efter att lära mig nytt lägga till saker, el. ta bort som inte leder nån vart. Tror det är en bra egenskap om man ska gå riktigt långt…

JAg å tim var å åt på restaurang häromdagen så löjligt goda revbensspjäll tog man tag i benen å drog så gled dom ut från köttet var ett skämt hur mört och smakrikt det var…

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
2 Kommentarer

Svara