I backspegeln – En tillbakablick i tre steg

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det är inte sällan man får höra att MMA är en av världens snabbast växande sporter. Därför kan det ibland vara skoj och att stanna upp för att titta tillbaka på den resa sporten har gjort.

Ett sätt att göra det på är genom att titta i arkivet hos MMANytt för att se vad som hände denna dag för ett, två och tre år sedan.

För ett år sedan
“Nick Diaz struntar i Mayhem Miller och letar vidare efter motståndare” – I den numera klassiska fejden mellan Nick Diaz och Jason “Mayhem” Miller förevigades uttrycket “Don´t be scared homie” som numera används flitigt bland tangentbordskrigare och övrigt MMA-intresserat folk. På denna dag för ett år sedan var frågan fortfarande vilken viktklass herrarna skulle mötas i då de inte tävlar i samma division. Martin hoppades på att se en match till våren, idag vet vi att så blev det inte och matchen känns väldigt ointressant i dagsläget.

Nam Phan fick sin vinstbonus trots förlusten mot Leonard Garcia” – För kring ett år sedan var många av oss upprörda över att Leonard Garcia tilldelats vinsten över Nam Phan när det för de flesta av oss var uppenbart att Phan gjort tillräckligt för att vinna. På denna dag fick vi veta att Phan i alla fall erhöll sin vinstbonus av UFC som plåster på såren. Idag vet vi att Phan fick revansch på UFC 136 och att universum är åter i balans.

Intervju med Cody McKenzie” – Med sitt vackra Guy Fawkes-inspirerade ansiktshår blir Cody McKenzie intervjuad efter att ha tagit sin tolfte raka vinst i karriären mot Aaron WilkinsonThe Ultimate Fighter 12 finalen. Det var den tionde raka vinsten via giljotin vilket en del av intervjun handlade om. Idag vet vi att McKenzie förlorat två raka matcher via submission och att hans nästa match förmodligen kommer bli avgörande för hans framtid i UFC.

För två år sedan
MMAnytts julkalender: 6 december – För att fira att Melvin “No mercy” Manhoef skrivit på för Strikeforce gömde sig hans match mot Evangelista ”Cyborg” Santos från Cage Rage 15 ”Adrenaline Rush” bakom lucka sex i MMANytts julkalender. Idag vet vi att även om hans matcher var underhållande så nådde han ingen framgång i Strikeforce efter förluster mot både Robbie Lawler och Tim Kennedy.

Coacher för TUF 11: Chuck Liddell och Tito Ortiz – Som titeln antyder fick vi denna dag veta att Chuck Liddell och Tito Ortiz skulle ställas mot varandra som tränare i elfte säsongen av The Ultimate Fighter. Säsongens segrare blev Court McGee och övriga som lyckades etablera sig i UFC är bland annat Brad Tavares, Kyle Noke, Seth Baczynski och Nick Ring.

För tre år sedan
David Kaplan undercover – För tre år sedan fick vi veta att “Diamond” Dave Kaplan skulle ställas mot Junie Allen Browning på finalen av åttonde säsongen av The Ultimate Fighter. Videon som fanns i detta inlägg fungerar tyvärr inte längre men om ni vill bli påminda om vem Kaplan är så föreslår jag att titta bakom lucka nummer fem i årets julkalender.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Nyheter
8 Kommentarer

Svara