Intervju med arrangören av “Fight Night 08”, Peter Ejderby inför galan på Stockholms Stadion 17:e augusti

MMAnytt växlade några ord med rutinerade kampsportspromotorn, Peter Ejderby (DIF Kampsport) igår om den stora internationella K1/Thaiboxningsgalan “Fight Night 08”Stockholms Stadion den 17:e augusti och min första fråga till honom var naturligtvis om det möjligtvis blir något annat än just thaiboxning och K1 på showen.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Det kan det kanske bli, är inte helt 100 på den punkten ännu men eftersom vi har MMA-fighters som tränar hos oss, kan det mycket väl bli någon/några MMA-fighter, fråga mig igen om en vecka, då vet jag mer, men tanken är i huvudsak stående fight.

Blir det någon professionell boxning på cardet?

– Nja, det är så komplicerat att arrangera professionell boxning i Sverige idag så det är tveksamt, nej det blir nog inte så, ett tag tänkte vi köra en amatörboxningsmatch med de nya reglerna (utan huvudskydd, 10 Point must system o.s.v.) men vi gjorde om den till en K1-fight i stället.

– Är Rickard Nordstrand huvudfighten på galan?

– Det beror lite grann på vem du frågar, rent idrottsligt är det kanske inte det eftersom vi har en titelmatch på galan (som vi kommer att offentliggöra inom kort), men Rickard är ju ett stort namn inom thaiboxningen, väldigt populär, meriterad och naturligtvis ett attraktivt dragplåster.

– Hur många matcher blir det på galan?

– Det blir 14 matcher totalt med några riktigt vassa internationella fighters (Sverige vs Världen) och även ett bra förmatchprogram med matcher svenskar emellan. Vi kommer att släppa (offentliggöra) fight-cardet successivt, veckorna, dagarna som kommer. En fight i taget.

– Har jag fattat att det rätt att det blir en utomhusgala som de gamla proffsboxningsgalorna på 50-talet då det begav sig?

– Ja det stämmer men med det nyckfulla vädret här i Sverige, man vet ju aldrig, så har vi garderat oss med att ha ett “tält” över själva ringen.

När släpps biljetterna?

– De är redan släppta och finns tillgängliga på Ticnet.se.

OK, det låter spännande, det känns som om vi får återkomma längre fram om fler detaljer, och kanske ta pulsen på Rickard Nordstrand och några andra fighters inför galan. Lycka till med arrangemanget vi hörs av!

-Jajamän, tack så mycket, det kommer att bli en högklassig gala, var så säkra.

 

England vs Tyskland

 

2.40 – 2.90

 

26 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...