Känslan av att vara Underdog plus seminarie

Såg igår på Unibet att jag är kraftig Underdog, har 2,60 i odds medan Carmont har 1,40. Spännande har aldrig varit underdog. Funderade lite igår angående min match och tycker det är en väldigt bra match. Carmont är en extremt duktig fighter som redan är bra rankad. Men samtidigt känns det inte som en omöjlig nöt att knäcka. Vinner jag denna match så vet jag att jag har där att göra, jag vet att jag tillhör topp 20 i Ufc.
Carmont är ju inte så känd bland den svenska publiken gissar jag på men en extremt tuff kille som vann sin första match i UFC och redan är rankad topp 40 i världen.

Igår hade jag min första ordentliga träningsdag sen jag kom hem. Otroligt tuff dag men samtidigt väldigt givande. Känner att jag har utvecklats ordentligt i USA speciellt drivet och nedtagningarna, även det stående har blivit mycket bättre av alla timmars mits träning med Tim.

Vill slå ett slag för ett läger jag ska ha i sommar på AYA NAPA!!!.
Betlar ni nu under februari så får ni 10% rabatt på mitt läger! Kan säga att det kommer bli otroligt bra, många givande tekniker plus skönt häng. Ser fram emot många middagar häng på stranden osv med er. Så signa upp er så kör vi!! 19-23 maj är datumen som gäller… Lägret

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
5 Kommentarer
 • Mr.Miyagi
  18 April 2012 at 10:18

  När kommer du tillbaka då :(  Bra jobbat i matchen iallafall du ägde hela första ronden !  Vet inte om du vart för trött på grund utav nervositet eller dålig kondis men jag är 220% säker på att du vinner nästa du är grym!!! Kommer bli kul att se dig på MMA Academy i sommar.

 • Jocke
  2 May 2012 at 12:53

  Saknar dina blogg nlägg

 • jonas
  4 May 2012 at 09:13

  mera bloggande!

 • Jamesbond
  8 May 2012 at 11:34

  Lagt ner bloggen ?

 • Petter Hornberg
  17 May 2012 at 10:41

  Det här börjar bli larvigt, lägg ner bloggen ifall du inte vill ha kontakt med oss fans…

 • Svara