Livet på en pinne….

Känns som jag har så mycket att skriva..både saker som händer och saker jag känner… Igår var sista träningsdagen för veckan. Riktigt härligt. Fick avsluta veckan med 3 hårda ronder mot mike kyle. Han har ju en match som kommer upp snart mot Gegard Moussasin. Var riktigt roligt faktiskt, och kan säga att Mike kyle slår ruskigt hårt. Känner att alla delar är där faktiskt, som vanligt kan allt bli bättre. Men det finns där, ska bara plocka fram allt i rätt tillfällen så kommer jag bli svårtstoppad. Trivs bättre och bättre här för varje vecka man börjar komma in mer och mer i gänget.

VAr väldigt roligt igår, brukar inte ta åt mig så mycket av beröm och så. Men igår efter sparringen så frågade jag huvudtränaren/coachen på AKA Javier vad han tyckte om sparringen och vad jag kunde fundera på. Så sa han att ha i stort sett inte såg några egentligen brister i mitt game, hag kom med några pointers som han tyckte jag skulle jobba på. Men annars sa han att han såg mig som en av top 10 185 i världen inom nåt år. Brukar inte ta åt mig av sånt, men kändes verkligen som det var så innerligt han sa det flera ggr och var djupt imponerad. Gjorde min kväll faktiskt, brukar alltid bara se till mig själv och vad jag själv tycker om min fighting för jag vet att jag har det i mig. Men kändes som det blev en extra skjuts att någon annan ser samma sak som jag vet. Att jag kommer vara topp 10 i världen inom en snar framtid.

Vi har frågat lite på gymmet om vi kan ta oss in till stan på något sätt utan bil. Alla har sagt att det varit omöjligt, för långt att gå, för krångligt osv. Vi frågade även på hotellet där vi bor och dom sa också att det inte var någon ide, var för bökigt osv. Så jag och Tim har ju mest…el mest vi har bara legat på hotelrummet efter träningarna. Så igår fick vi båda nog vi tänkte va fan även om det så tar några timmar så är det ju roligare det än att vara hemma. Sagt och gjort vi bestämde oss vi ska ta oss till den försvunna staden. 35 minuter senare …..så var vi där….Tåget som var på tok för långt bort låg 1,3 km ifrån där vi bodde och tåget tog 20 minuter in till stan. Måste säga att vi var väldigt chockade. Har faktiskt inte ritkigt förstått det än, varför ingen någonsin tagit sig kommunalt fram här när det var så otroligt smidigt. Dom vi pratat med hade aldrig åkt tåg liksom. Tragiskt egentligen så igår var vi på ett matställe vi kollat upp sen tidigare från man vs food. Var ett steakhouse som hade så löjligt gott och mört kött. imorrn ska vi nog besöka burrito stället, där dom har en utmaning med en 5 pounds burrito :)

Känner att jag har utvecklats riktigt mycket här, min brottning har blivit bättre och mitt stående. Ståendet har jag mest att tacka TIm för. Har har varje kväll hållit plattor åt mig i en halvtimme ungefär. Har jobbat basic kombinationer. Men har veklrigne fått dom att sitta, känner att jag har fåt mycket bättre direkt höger. Bättre fotarbete m.m är riktigt roligt faktiskt. Tim Waage är ju själv en proffsfighter från pancrase som har 2 matcher i bagaget. Han är bara 21 år gammal riktig talang och otroligt bra blick för fighting.

Pratade med min flickvän igår och sa hur tacksam jag var för allt jag hade å vilket bra liv jag hade. Sa att jag var så otroligt glad att jag hade henne i mitt liv, hur mycket bättre mitt liv är med henne i det. Så sa hon – och nu när du fått ufc kontrakt så har det ju blivit ännu bättre :) Så tänkte jag ett tag på detta. Självklart är jag EXTREMT glad är det största som har hänt mig i min idrottsliga karriär. Men egentligen gör det inte mitt liv bättre. Jag älskar mma, jag älskar å träna å kommer alltid göra. Men att jag är med i ufc gör inte mitt liv bättre. Det hjälper mig dock att uppnå mitt mål vilket är att bli rankad topp 10 i världen :)

Nej nu ska jag slå lite plattor med Tim sen ska vi iväg och kolla på ufc, vad tror ni om matcherna ikväll? SJälv tror jag chael sonnen och RAshad

Har även påbörjat dieten. 11 kg kvar. Kommer vara i bra form när det är dags

20120128-110758.jpg

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
4 Kommentarer

Svara