Martinez vs Macklin i klassiska Madison Square Garden på St Patrick’s Day (17:e mars)

Den 17:e mars på självaste St Patrick’s Day kommer det att avlöpa en väldigt spännande gala i klassiska Madison Square Garden, New York där argentinske superstjärnan, Sergio Gabriel Martinez (37) tar sig an engelske tuffingen Matthew Macklin (29) i en het mellanviktsfight (se poster ovan, och kolla in ett videoklipp nedan). DiBella Entertainment arrangerar och HBO sänder showen live i USA. Det blir gott om coola förmatcher dessutom obesegrade tungviktarna Magomed Abdusalamov (Ryssland) 13-0, 13 KO och Jason Pettaway (USA) möts i en tuff fight och Kevin Rooney Jr skall enligt pålitliga källor vara med på programmet.

Ett antal medier uppger idag att WBC har stängt av brittiske tungvikts boxaren, Dereck Chisora på obestämd tid. Organisationen kallar Chisoras uppträdande för ” de värsta beteendet någonsin av en professionell boxare”. Det är bara att hålla med, det han gjorde mot Klitschko var sjukt svinigt.

Jag hörde ett rykte häromdagen (obekräftat) om att IBF skulle ha en önskan om att Mikaela Laurén, för närvarande 1:e utmanare på deras lista i  lätt mellanvikt skulle gå upp mot 8:e rankade Eva Halasi från Serbien i Milwaukee, USA om den vakanta VM titeln. En stor chans för svenskan om det ligger någon sanning i det ryktet då ju Halasi redan, som ni känner till, eliminerats av Laurén och det ganska ordentligt (TKO2) i Karlstad CCC förra året.

Det finns ett videoklipp på The Ring TV med höjdpunkterna från presskonferensen Miguel Cotto – Floyd Mayweather Jr – klicka in er på det klippet här!

Capishe.se skriver att Mike Tyson nu offentliggjort att han kommer att medverka i filmen Baksmällan 3 som förväntas ha premiär våren 2013 och vars inspelning  skall ta sin början till sommaren.

Kategorier
Nyheter

Svara