MMAnytts julkalender: 9 december

julkalender
Idag är det lill-lördag vilket också innebär den 9e december. Du kanske är en av den som vill att denna julkalender ska fortsätta för evigt? Fast det är förstås inte möjligt, men det är ännu ett antal luckor kvar, så passa på och njut.

Börja bara med att öppna lucka 9.

Det här är en av de få gångerna i MMA när de två bästa deltagarna i samma viktklass möts när de är i toppen av deras karriär. Cro Cop skrämde skiten ur alla tungviktare på den tiden med sina livsfarliga huvudsparkar och Fedor hade vandrat igenom 19 motståndare på raken. Cro Cop gick in i matchen med en vinst-streak på sju matcher och hade avslutat sex av dessa.

I den här matchen vet man att om den går ner till marken så är Cro Cop stora problem och om Cro Cop landade en av hans sparkar så skulle Fedor flyga ur ringen. En given klassiker som inte skulle kunna passa bättre i den här hittills episke julkalendern.

Del 2

Del 3

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Nyheter
6 Kommentarer

Svara