Nu kör vi…

Riktigt skönt har det varit med 2 dagar ledigt. Min kropp behövde verkligen det. Var en riktigt hård förra vecka, jetlagen var försvunnen så jag ökade tempot rejält på passen. Drev på och körde riktigt hårt. Nästa vecka ska jag försöka höja tempot ytterligare ett snäpp och verkligen pressa mig till det yttersta. Annars känns det riktigt bra faktistk, ståendet går riktigt bra, marken bra brottningen helt ok :) helt klart den jobbigaste biten men då har jag kört mycket med Daniel Cormier och Cain Valezgues men jag ska försöka ta mig upp 1 enda gång nästa vecka när jag blir nedtagen. Luke Rockhold säger att han klarar det å vi är i samma viktklass så då ska jag också klara det :)

TRäningen här är otroligt bra är så många bra killar man får köra med så det är helt otroligt. Önskar jag kunde ta med mig hela anläggningen och alla sparringpartners hem. Hade varit helt idealt. Dom undrade faktiskt förra veckan om jag ville skriva på för dom och börja tävla för dom.

Gör inte så mycket här förutom å träna, går till träningen, går tillbaka, sover, äter sedan börjar det om igen. Börjar nu sakna hemma en del. När jag väl kör på så tänker jag inte på det för 5 öre det är helt underbara träningspass med dom andra 20 timmarna om dygnet så tänker jag väldigt mycket på flickvännen hemma. Konstigt det där, jag har aldrig varit en person som har haft hemlängtan el. direkt saknat vänner el. familj har aldrig riktigt tänkt i dom banorna. Men sen jag träffade Ida och åker iväg så har jag extrem hemlängtan. Försöker tänka att det bara är 4 veckor och jag inte ska tänka på det och bara köra på, men ändå så tänker jag på det konstant :)

Nej nu ska jag sova, längtar till morgondagens träning som sagt ska öka tempot och försöka ta ner DAniel Cormier iallfall 1 gång innan jag åker hem :D

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
5 Kommentarer

Svara