Proffsboxningen återvänder till Göta Källare i Stockholm – “Clubfights” är tillbaka!

“Clubfights”Göta Källare” i Stockholm är tillbaka strax efter Lucia (14:e december) kan vi konstatera på promotorns Facebooksida. Så här skriver arrangören själv om evenemanget:

“Nu är vi äntligen tillbaka! Proffsboxning på Göta Källare kommer återigen bli en succé lördagen den 14 december. Tillståndet är tillbaka med nya ägare och taket kommer garanterat att lyftas med grymma matcher och olika uppträdanden i ringen! Jag (Mikaela Laurén) står för huvudmatchen men vi kommer successivt att gå ut med resten av “fightcardet så håll både ögon och öron öppna för nyheter. Snart sätter vi igång biljettförsäljningen så boka in datumet i kalendern redan nu.”

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara