Promotions gone bad

Jag måste tipsa om den här artikeln. Det är inte sådär att jag är jättejättesugen på att hylla FÖR många andra sidor för sitt material, men vafan, det är inte som att speciellt mycket av det jag skriver kommer från mig själv, och det här är så äckligt sjukt bra att jag för närvarande stressar mig igenom den här texten innan jag ska byta till rena (läs torra) underkläder.

Sherdog var, för de som inte hörde det, upp över öronen involverade i rapporteringen från det där hemska Shamrockifierade kortet på Alla hjärtans dag. Nu vill de, passande nog, be om ursäkt till världen för att de över huvudtaget nämnde galan på sidan.

Vad är mer passande som ursäkt än att ge världen en topp tio-lista på de mest misslyckade events någonsin? Jag kanske ska påpeka att det är helt hysteriskt roligt.

Jag översätter en åt er, resten får ni faktiskt läsa på engelska.

10. Inga regnförseningar (King of the Cage: Wet ‘N Wild, 2001)
När vädret tillåter så kan ett kampsportsevent utomhus vara en behaglig upplevelse. Ali och Foremans afrikanska expedition var minnesvärt dels på grund av den jättelika utomhusarenan. Frisk luft är vanligtvis en bra sak, etc osv.

Förutom när det öser ner regn, en situation där en promoter kan ta ett finansiellt dyk, eller ett fysiskt, bokstavligt, ett. King of the Cage valde det senare: ett event under 2001 som gick av stapeln utomhus på Soboba Casino, struntade att vänta på att regnet stack vidare, och valde istället att låta atleter slå och brottas på en MMA-version av “Slip `n Slide.” Fighters försökte sig på nedtagningar och halkade, submissions likaså med samma resultat och när de skulle slå varandra så, ja, de halkade. Det samlades pölar på mattan.

Hur de här matcherna ens kan ses som professionella vinster eller förluster är bortom allt förstånd. Grattis till alla som undvek en släng av “bruten nacke!”

Läs och njut. Om ni ursäktar – jag måste gräva lite i kalsonglådan.

Kategorier
Nyheter
3 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...