Randy Couture lanserar parfymen “Xtreme Couture”

Den numera pensionerade MMA-legenden Randy ”The Natural” Couture har lyckats hålla sig sysselsatt utanför buren. Han kommer att agera coach på Bellators realityserie Fight Master, och utökade nyligen sitt märke Xtreme Couture genom att lansera en parfym för män med samma namn.

”Xtreme Couture fragrance by Randy Couture is both classic while teasing with hints of sensuality and masculinity. The Signature fragrance is a sophisticated meeting of unexpected extremes that is wearable for today’s modern man,”  beskrivs parfymen som på produktens officiella hemsida.

Couture arbetade själv med designen på både förpackningen och parfymflaskan, och ska ha varit oerhört delaktig i processen av att framställa produktens utseende. Doften ska ha utformats av olika parfymerier i Frankrike, innan den slutgiltiga produkten framställdes och lanserades i de Förenta Staterna.

“With a successful fashion clothing line under the Xtreme Couture brand, it seemed natural to segue into the fragrance arena,” sa Couture om parfymen. “It is my vision to grow the Xtreme Couture brand and my passion is to see this signature fragrance be enjoyed by my fans and today’s modern man who wants to wear a quality luxury scent.”

Utöver att spela in Fight Master kommer den forne mästaren dessutom att ha ytterligare samarbete med Spike TV då han kommer ha en del i serien ”MMA Rescue” där han kommer använda sin kunskap och erfarenhet för att hjälp mindre lyckade gym att komma på fötterna och nå framgång. Fight Master förväntas att sändas till sommaren 2013, parfymen Xtreme Couture finns att köpa för cirka 320 kr ($49,99).

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Nyheter

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
10 Kommentarer
 • jonzyjonzy
  8 February 2013 at 08:39

  Kunde de inte lämna den Franska liljan därhän, för vad är kopplingen?

  • Patrik
   8 February 2013 at 09:16

   Boy scout

   • jonzyjonzy
    8 February 2013 at 02:23

    Ah, om jag förstår dig rätt så ligger länken till Scouterna och deras symbol: Den franska liljan. Är Randy Couture hedersmedlem? Personligen hade jag aldrig använt Coutures parfym, än mindre med anledning av att flaskan inte tilltalar mig. För den sakens skull är det inte ointressant att försöka finna kopplingen.

  • Baz3
   8 February 2013 at 10:47

   Kopplingen är väl att Couture är en ätt med Franskt ursprung och att liljan i århundraden varit symbol för familjen. Så att Randy använder den som logo för sitt varumärket och nu även på sin parfym är väl inte fy skam.

   • jonzyjonzy
    8 February 2013 at 02:11

    Menar du att Randy Couture är adlig och att släkten Couture använt sig av liljan i sitt vapen, eller enbart en allmän koppling till “den franska liljan”, som fransk?

    • Baz3
     8 February 2013 at 06:10

     Några Lilje-liknande figurer kör de med på sitt vapen, men om det är därför han använder dem eller bara för att hedra sitt Franska ursprung har jag inte en ringaste aning om. En prick vid namn Guillaume Couture rockar också en fransk lilja på sin monument så antar att det åtminstone har nån betydelse för familjen.

     • jonzyjonzy
      9 February 2013 at 10:32

      Ok cool. Kan du inte länka till din källa, så får jag läsa vidare. Häls

 • Adam Hell-q
  8 February 2013 at 10:31

  En svag nötig doft av otvättad suspensoar, med inslag av north south-position odör gör denna parfym till en vinnare.

 • Patrik Andersson
  8 February 2013 at 12:28

  Extreme Couture — The only fragrance of blood, sweat and tears.

 • Tommy
  8 February 2013 at 04:55

  Nu förväntar jag mej att en kollektionen av handväskor och högklackade skor är det som står näst på tur. :D

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...