Relaxation på Ideal Beach på Indiens östkust

Ideal Beach är helt underbart. Dagarna spenderar vi under en palmhytt snackandes om det ena eller andra och mot eftermiddagen kör jag kortare intervaller. Man fåt tänka på solen och temperaturen som är enormt stark här (35-40C) så man klarar max en halvtimmes träning utomhus, sen simmar vi mycket och jag kör BRAK på rummet på kvällarna.

Ikväll får jag svar från promotorn om det blir fight 14/5 eller inte. Andra alternativet är att gå ihop med en annan promotor i Mumbai och debutera någon gång i slutet av månaden eller början på Juni.
Annars är det faktiskt inte så mycket mer att säga, vi bara slappar och jag förbereder mig mentalt inför fighten. Kroppen känns nästan 100%, har bara lite ont i axelkulan när jag reser min högra arm, men det kommer försvinna iom att vi simmar mycket. Lite vattengympa skadar aldrig. Vikten har jag uppnått nu och kommer försöka hålla den på +-70kg (beroende på om jag åker på en skithus-tur som kan hända här i Indien p.g.a. maten.)

Jag har en del material att gå genom på laptopen, mycket jiu-jitsu och grappling, men dessväre har jag ingen träningspartner att sparras/grapplas med (förutom flickvännen då, men vi tränar på ett helt annat sätt). Imorgon kommer uppdatering om hur det blir med debuten, tills dess ha det gött hemma i Sverige!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Nyheter

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...