Sista dagen

Då var det sista träningsdagen här. Beger mig hemåt imorgon. Sista veckan har varit lite seg då jag har varit sjuk och käkat pencellin. Så känt mig riktigt svag och seg men jag har bitit ihop hyfsat och krigat mig igenom. Är med blandade känslor jag åker hem. Känns segt att lämna sol och värme för snö och kyla. Sedan är sparringen här på en helt annan nivå än hemma så det känns också surt. Det enda jag ser fram emot och det är en EXTREMT stor del är att träffa flickvännen igen. Ska bli helt underbart faktiskt.

Så vad tar jag med mig härifrån. Jag har blivit bättre på att försvara nedtagningar. Jag har jobbat mycket med mitt stående på kvällarna med Tim, han har hållit plattor åt mig och jag känner att det har blivit extremt mycket bättre. Otroligt värdefullt att någon håller plattor åt en varje dag. Räcker med 10 minuter bara, så man får känslan och avslappningen. Ska försöka hålla liv i det när jag kommer hem också. Den största grejen är nog att jag har fått ett kvitto på att jag håller väldigt hög nivå. Känns väldigt bra på alla områden faktiskt. Mest chockad är jag nog att brottningen funkade så pass bra. Stort tack till Majid för det, ska fortsätta att jobba och bli ännu bättre på det.

Jag har bestämt mig för att i fortsättningen träna på hemmaplan och sedan 4-5 veckor innan match åka ut hit för att få den nödvändiga sparringen. känns som ett bra upplägg då jag känner att jag tekniskt har väldigt bra möjligheter att utvecklas hemma.

Vill rikta ett stort tack till AKA som har varit den överlägset trevligaste klubben jag varit på. Plus att det är den klubben som håller absolut högst standard. Så har varit underbara 4 veckor men nu är det dags att åka hem och fortsätta min resa mot att bli en av dom bästa fighterserna i världen….

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
En kommentar

Svara