Snälla klaga på min jabb!

Sitter ju emellanåt och läser runt på olika MMA-sidor/forum. Det går att hitta en hel del ”råd” eller klagomål från diverse personer. Var mycket i stil med ”varför gjorde han inte så” och ”han borde undvika…” osv. Dessa inlägg hinner bara ligga ute i några minuter innan någon våldsrunkare el fighter hoppar på dom med argument som ”du vet ingenting om hur det är att stå i ringen”, ”sluta klaga du tävlar inte själv”, ”alla som går upp i ringen är hjältar”. Ja listan kan göras hur lång som helst på hur dessa argumentationer ser ut.

Tänk om det skulle vara så i någon annan idrott ta fotboll som exempel. Tänk att så fort man inte hade spelat i landslaget eller på relativt hög nivå så hade man inte rätt att klaga. T.ex. när Lagerbäck för femtioelfte gången väljer Anders ”fatty” Svensson istället för Kimpa. Eller när den hundratolfte långbollen kommer från Mellberg trots av vi bara spelar med Rosenberg och Mackan på topp mot Serbiens 3 meter backar, bara för att Zlatan vägrar komma till en tråkig träningslandskamp. Det hade väl varit jävligt tråkigt eller?!

Själv så sitter jag och hoppas, hoppas att en dag kommer Bertil och Ingrid Svensson sitta vid matbordet och diskutera min jabb.

-Men älskling du måste förstå, Jycken vrider ut armbågen för mycket när han jabbar.

-Nej du Bertil nu är du ute och cyklar, tror du hade fått i dig ett glas för mycket när vi väl kom till den matchen. Tycker det är solklart att han signalerar jabben med att lägga över tyngden på vänsterbenet för tidigt.

För är det inte det här vi alla vill, nå ut till folk. Att det blir accepterat, att folk går å längtar efter nästa MMA-gala i Globen. Att det pratas om oss i tidningar på gatorna, jag vet att det är det jag längtar efter i alla fall. Jag längtar efter att stå i ringen i en globen fullpackad med folk som egentligen inte kan någonting om fighting men är där i alla fall för det är så jävla kul att titta på 2 människor som pucklar på varandra!

Så snälla Bertil och Ingrid börja klaga på min jabb!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Nyheter
9 Kommentarer

Svara