Söndagsmys – Vecka 41

Mysig söndag på er allihopa! Hoppas att ni haft en trevlig helg och att ni såg UFC 153, annars har ni gått miste om en riktig bra gala. I veckans inslag av Söndagsmys finner vi världens sämsta kampsport, balett och en av Steven Seagals många dolda talanger.

Först ut har vi Andrei “The Pitbull” Arlovski, som tränar på ett sätt som passar sitt smeknamn.

Sist “The Pitbull” gästade de större scenerna gick det illa mot Sergei Kharitonov, som tränar på ett något mer Rocky-inspirerat sätt, kanske var det därför han vann?

Har ni någonsin funderat över vad Don Fry har för värderingar gällande manlighet? Om mustaschen och personligheten inte redan avslöjade det, så har ni en förklaring nedan. Enligt videon så lär han väl tro att Kharitonov är en ordentlig karl i alla fall.

En av de som gick match i natt på UFC 153 var Jon Fitch, här har vi en highlight som verkligen understryker hans mest spännande talanger.

Nej nu ska vi inte vara “hatare”. Fitch kämpade tappert mot Erick Silva. Några som däremot inte kämpar tappert, eller som inte kämpar alls för den delen är Yellow Bamboo-utövare. Vad är Yellow Bamboo? Bara den mest underanvända, underuppskattade och rent av absurt odugliga “kampsporten” som någonsin funnits. Frågan är då om det ens kan kallas för kampsport, då det saknar aspekter från både kamp och sport.

Vad händer då om vi ställer en Yellow Bamboo-utövare mot en MMA-fighter? Eller någon som helt enkelt är kan något om riktig kampsport?

Om Schack-Boxning blir populärt nog, tror ni vi eventuellt får se Schack-MMA? MMA-handskar hade gjort det möjligt att ha på sig dem medan man flyttar pjäserna. Ska man kalla det “Shack-MMAtt”!?

Något min mor påpekade allt för länge när jag först började träna MMA var att jag istället borde träna balett om jag vill bli “en riktig tuffing”. Tänk om hon nu hade rätt? Inte om man har samma balettinstruktör som Johnny Hendricks och Brendan Schaub.

Säg vad man vill om Brock Lesnar och hans tatueringar, han kan vara något hotfull och läskig om han bestämmer sig för det.

Har ni någonsin funderat på hur “Disneys UFC on Ice” hade sett ut i verkligheten? Inte? Bara jag? Oavsett så hade det förmodligen liknat denna dåligt planerade King of the Cage-matchen

Det är både bisarrt och intressant hur Steven Seagal har gått från skådespelare till MMA…”profil”. Men visste ni att han även varit musiker? Enligt denna bilden inskickad av MMAnyttläsare Gustav Fahlström så är han åtminstone bättre musiker än skådespelare. Frågan är då hur mycket bättre han är på musik än att “träna och instruera MMA”.

Ha en fortsatt mysig söndag!

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Nyheter

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
9 Kommentarer
 • Erik Karlsson
  15 October 2012 at 12:36

  Haha, helt fantastiskt.

 • ninjachoke
  15 October 2012 at 03:11

  Härliga kontraster. Kan du föreställa dig att Yellow Bamboo skulle kunna ha utvecklats i Ryssland?…. Nope! Klart att det kommer ifrån nått fredligt paradis-lalalllalaland.

  Ryssar och Don is the shit! Och Diaz. Diaz is oxå the shit!

 • Kenny Starfighter
  15 October 2012 at 06:28

  Vart e videon på när Kowal kör Chess Boxing? såg det på hans Instagram :-D

 • Kiltcalle
  15 October 2012 at 12:03
 • Söndagsmys: Vecka 1 | MMAnytt.se
  6 January 2013 at 03:22

  […] BJ Penn i världens sämsta film, Tim Sylvia på blind date, och GSP vs Cris Angel på Mindfreak Vecka 41 – Yellow Bamboo (världens sämsta kampsport), schackboxning och Disneys UFC on ice Vecka 42 […]

 • Söndagsmys – vecka 2 | MMAnytt.se
  13 January 2013 at 12:48

  […] BJ Penn i världens sämsta film, Tim Sylvia på blind date, och GSP vs Cris Angel på Mindfreak Vecka 41 – Yellow Bamboo (världens sämsta kampsport), schackboxning och Disneys UFC on ice Vecka 42 […]

 • Söndsgsmys – vecka 3 | MMAnytt.se
  26 January 2013 at 07:01

  […] BJ Penn i världens sämsta film, Tim Sylvia på blind date, och GSP vs Cris Angel på Mindfreak Vecka 41 – Yellow Bamboo (världens sämsta kampsport), schackboxning och Disneys UFC on ice Vecka 42 […]

 • scam web host
  2 April 2013 at 04:03

  Valuable Web page…

  […]In your time seek to examine this some might[…]…

 • Söndagsmys – Vecka 14 | MMAnytt.se
  7 April 2013 at 01:11

  […] emot ”fejkkampsport”, ni vet, ungefär som Yellow Bamboo, något jag uppmärksammade i Söndagsmys – Vecka 41. Något jag däremot inte klarar av är när de hävdar att deras påhittade magi kan besegra en […]

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...