Stor Intervju med Alae Alasadi på Hela Gotland.se – Video intervju med ex-boxaren Mickey Cantwell

Hela Gotland.se har en stor artikel/intervju  om och med Visby BK:s landslagsboxare, Alae Alasadi som är uttagen till landslagslägret i Stockholm mellan den  5-8 januari. Surfa in på artikeln och lär känna Alsadi lite mer här! 

På videoklippet ovan har ni en ganska färsk intervju med f.d. boxaren, och VM-utmanaren (WBO i lätt flugvikt) Mickey Cantwell, gjord av brittiske boxningsjournalisten, Steve Bunce – Bunce är alltid otroligt rolig att lyssna till och Cantwell var en spännande boxare.

Det bestämdes ju i en rättsal nyligen att Floyd “Money” Mayweather kommer att tvingas spendera lite tid bakom lås och bom för en inte helt smickrande incident i hans förflutna. Detta kommer naturligvis att sätta lite “käppar i hjulen” för drömmatchen mot Manny Pacquiao vilket är tråkigt. Bleacher Report.com harde en artikel om just detta igår – läs den där!

Det är ju ingen hemlighet att Youngstown, Ohios f.d. mellanviktsmästare, Kelly “The Ghost” Pavlik (29) haft en del problem med sitt förhållande med alkohol (har bland annat varit inlagd på rehabiliteringsklinik) och idag läser jag i en kort notis på Ricky Hattons webbsida (nyhetssektionen) att Pavlik blivit åttalad för rattfylleri. Vilket slöseri med talang och kunnande kan jag känna i fallet Kelly Pavlik.

På Kort Om Boxnings Facebooksida denna morgon: Några klipp med Steve Bunce från hans poulära program “Bunce’s Boxing Hour” på Box Nation, en bild på senaste numret av Pralinbladet som damp ner i brevlådan hos undertecknad igår som en tidig julklapp.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter

Svara