Tre svenskar har fått motståndare på Cage Warriors Fight Night 3

Det står nu klart att Victor Chengs (7-2) motståndare i kvartsfinalen av Cage Warriors åttamannaturnering den 11 februari i Beirut, Libanon, blir Matt Gabel. Amerikanen har gått nio matcher varav sju är vinster och i endast en av matcherna så har kampen gått till andra ronden. Gabel kommer precis som Cheng från en förlust och båda kommer vara sugna på att komma på den vinnande sidan igen och att avancera i turneringen.

Semifinalerna av turneringen avgörs i Amman, Jordanien, den 15 april och finalen kommer gå av stapeln den 7 juli på Cage Warriors i London.

Även Mats Nilsson, som nyligen gjorde sin thaiboxningsdebut i Thailand, kommer att gå match på galan och för motståndet står Tommy Speer som gick hela vägen till finalen i sjätte säsongen av The Ultimate Fighter där han förlorade mot Mac Danzig. Efter att kontraktet med UFC klipptes har Speer vunnit åtta av tio matcher och han är en gedigen motståndare för Nilsson

– Jag har en närmast religiös övertygelse om att jag slår honom. Jag är bättre än honom på så mycket. Erfarenheten av att gå match här i Thailand utan att veta mot vem har fått mig att verkligen lita på mina egna styrkor, säger Mats Nilsson till HD.se.

Det är sedan tidigare klart att Domingos Mestre som representerar GBG MMA ställs mot John Donnelly på samma gala.

Tack till @Ficktjuv för tipset!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
7 Kommentarer

Svara