UFC Fight Night 41: Underkortet – Matchmäklarna

Då var det åter dags för spekulationer kring kommande matcher för deltagarna på underkortet av en gala, denna gång UFC Fight Night 41. Hoppas få höra vad ni håller med om eller vilka alternativa förslag ni har!

Ruslan Magomedov

Det var inte en insats man kommer att minnas men det blev en seger och i längden brukar det ara det som räknas. Med tanke på att det inte kryllar av tungviktare i UFC och han har en vacker segersvit så kan han få en mer känd motståndare nästa gång. Vad sägs om Ben Rothwell när han är åter från sin avstängning?

Viktor Pesta

Det såg bra ut ett tag men sedan blev det ljummet och en förlust. Jack May kom liksom Pesta obesegrad till UFC och lämnade oktagonen med en förlust. Kan passa med en match dem emellan då de båda är bland de lägst rankade tungviktarna i UFC.

Maximo Blanco

Med två förluster i bagaget så räddade han sannolikt sin plats i UFC genom att säkra denna vinst. Han väckte nog mångas intresse med sin inledning på matchen som satte tonen för hela mötet. Kommer han klara av samma sak i ett möte med Sam Sicilia?

Andy Ogle

Bara en seger på fem möjliga i UFC och tre raka förluster. det är adjö för denna gång. Hoppas på en återkomst dock eller att få se honom på den Europeiska scenen då han är han karisma och verkar allmänt trevlig.

Peter Sobotta

Det verkade som att Sobotta hade vinsten klar redan från start. Den var bara att marschera genom de där femton minuterna för att det skulle bli officiellt. Det var inget fel på självförtroendet i lördags. Återstår att se om han kan förstöra sviten för ytterligare en obesegrad fighter i möte med Chad Laprise.

Pawel Pawlak

Han var steget efter nästan hela matchen och fick inte till tajmingen. Nästa möte blir sannolikt på kort i Europa mot någon lokal debutant.

Iuri Alcantara

Själv säger han att siktet är inställt på en returmatch mot Urijah Faber. Men tajmingen stämmer inte riktigt då Faber redan är inbokad och vid vinst får han eventuellt fundera över om han vill möta sin nuvarande lagkamrat Dillashaw eller Raphael Assuncao om han fått chansen och knipit titeln. Med allt det sagt blir nog näste man till rakning Takeya Mizugaki.

Vaughan Lee

Britten har varvat vinst med förlust sedan inträdet till UFC. Risken är att han hänger löst. Det som kan rädda honom är bristen på bantamviktare och att Lee är just britt och inte amerikan eller brasse. Bristvara med andra ord. Nästa match skulle kunna bli mot Chico Camus som också har haft varierad framgång och som kommer från förlust.

Magnus Cedenblad

I MMAnytts intervju efter segern kunde Cedenblad tänka sig en “Tall man show” mot Luke Barnatt förutsatt att han vann. Så blev inte fallet och då gäller det att blicka vidare för att hitta en motståndare åt den gänglige svensken. Vad sägs om Warlley Alves som kröntes till The Ultimate Fighter under natten?

Krzysztof Jotko

Det blev försluts i UFC-debuten för den tidigare obesegrade polacken. Hur tror ni att det skulle sluta om han ställdes mot Mats Nilsson? Båda kommer från förluster, så det passar på det sättet.

Nick Hein

Med en snygg segersvit, en bodybuildares kropp och ett trevligt sätt så kan denna tyska lättviktare gå långt. Klarar han sig också även förbi brottningssugne Vinc Pichel så kan en fin framtid vänta.

Drew Dober

Om Justin Edwards har kontraktet kvar kan de köra en vinna eller försvinna då båda har två förluster på rad var.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Nyheter
4 Kommentarer
 • Nyggan
  2 June 2014 at 10:23

  Warlley Alves ska ner till Welterweight

 • sepenoob
  2 June 2014 at 11:45

  Tror inte UFC vill boka Blanco mot Sicilia igen. Deras match för ett år sen var väl skittråkig? Blanco vann på fence grab.

 • Robin
  3 June 2014 at 12:17

  Nick Hein såg lovande ut både inne i buren och utanför.

  • Kenny Starfighter
   3 June 2014 at 05:13

   Hoppas dock på att han inte blir en Akiyama utan kör mer sitt game som Ronda gör. Judokas all the way!

  Svara

  UFC ODDS
  UFC 27012
  Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
  Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
  Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
  Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
  Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
  Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
  Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...