UFC on FOX 2

Befinner mig i Chicago, Illinois det är dags för UFC on FOX. Veckan innan var vi i Nashville, Tennesse för UFC on FX1. De var en helt ok gala, har sett sämre har sett bättre. Det var synd om Kamal, vet inte riktigt vad som hände, det måste ha berott på vänster uppercuten som satte sig precis under ögat. Kamal sa att efter den smällen kommer han inte ihåg något alls, han frågade hela tiden vilken rond det var, hans tränare Antoni anade oro direkt efter den smällen. Det var ändå strongt att hålla upp ända till slutet även om det inte höll. Han mådde dåligt efter matchen och bad oss om ursäkt, som jag sagt förut, vi vinner ihop förlorar ihop.

 

Efter galan gick vi ut hela gänget, alla hade efterfester på olika ställen så vi hoppade runt, Jon Jones och några hade fest på ett ställe, UFC folket hade fest på ett ställe, det var en rolig kväll. Jag sov bort hela lördagen bortsett från att jag var på Jacks Baroque, ville prova på hela menyn, helvete vad gott. Titta själva.

 

I morse flög jag hit till Chicago, själva flygningen gick bra fast planet var ett mini plan för 15 pers. Jag blev sjuk under flygningen och det blev bara värre. Väl framme i Chicago plockade jag upp hyrbilen och började bila hem till Derek, för er som inte vet vem Derek är så jobbar han som MMAnytt.se/StudioMMA’s reporter här på östkusten. Planet landade 7 på morgonen men Derek skulle inte vara hemma förens kl. 13 så jag hade en hel del tid och döda. Åkte till WholeFood och åt:

 

Efter det gick jag på bio, inte för att jag ville titta på film utan jag var helt utslagen och ville sova, det blev Alvin och Chipmunkarna. På biograferna här i USA är inte biobiljetterna numrerade, man får sitta vart man vill, så jag tog 2 handikapp stolar och vek bort mittenstödet och somnade efter 2 min. Vaknade av att vakterna väckte mig och undrade om jag var i rätt salong, när jag berättade vilken film jag skulle se sa dem att filmen hade tagit slut 45 min sen.

 

Nu var klockan 13 och jag åkte hem till Derek, vi har bara suttit och pratat om UFC on FOX 2, vilket kort. Inte illa, vilka har ni som vinnare?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
2 Kommentarer

Svara