UFC Sweden och lite till

Va fan hände? Biljetterna tog slut på bara någon timme  eller som jag läste här 37 minuter. Jag undrar hur många biljetter som verkligen köptes av publik och hur många som köptes av biljett hajar. Om jag ska ta en personlig gissning så tror jag 20% publik 80% hajarna. När jag nu sitter och kollar på diverse sidor så finns det biljetter för 6000kr, va fan hände? Är detta OK? Publiken blir lidande, ni Svenska MMA fans blir lidande, för att några vill tjäna pengar på detta. Hade jag vetat om att detta skulle ha skett hade vi på mmanytt köpt upp alla biljetter och sedan sålt dem till er fans för samma peng som vi köpte dem för. Jag är jättebesviken på situationen som vi är i nu. Jag har fått runt 400 mail och 600 mess på facebook på förtvivlade människor som inte vet vad dem ska göra nu, många skulle vänta på löning mm. Vad säger man till alla dessa människor efter att jag själv personligen har lagt ner 2 år av mitt liv för att få hit UFC och sen när vi gemensamt har lyckats få hit dem så händer detta. Man är bra efterklok nu… FAN!!!

 

Hur förhindrar man detta? Det bästa jag kommer på är att man får max köpa 2 biljetter per person och att alla biljetter skall vara personliga, vill företag köpa får dem ringa in och ange alla som skall komma, typ med person nr. Nått som blir mer personligt, nått som får denna situation att aldrig mer hända. Nu vet jag att det inte är första gången och att det brukar hända vid andra evenemang men jag var för godtrogen och tänkte nej, det är bara trogna MMA fans som köper dem, inte kommer biljett hajar och pippar systemet ännu en gång… Vad fel man kan ha.

 

Ang. min förra artikel om SC så ville jag inte upplysa om problemet utan jag ville be om ursäkt offentligt och valde att inte ta upp problemet. De som är insatta vet vad det gällde om för er nyfikna som vill veta så tyvärr, jag gjorde bort mig helt enkelt och bad om ursäkt för detta.

 

Sen om själva UFC Sverige kortet, så verkar en hel del vara besvikna på att det är alldeles för många svenskar på kortet, då är min fråga hur ska då så här många Svenskar få fightas på UFC annars? Vi ska nog vara glada över att UFC valde att ta in så många Svenskar som dem ändå gjorde. Visst hade jag också velat se Anderson Silva fightas här hemma men vem hade inte velat det. Vi får börja med små baby steps, ett steg i taget. Först börjar vi med att visa att våra Svenska fighters kan, sen visar vi vårt publika stöd sen när detta är klart så kommer självklart UFC återvända till Sverige och vem vet nästa gång så kanske det blir Anderson Silva. Tålamod, stress leder bara till hjärtattack och hjärnblödning.

En sak som gjorde mig fundersam var att Sirwan Kakai som är MMAnytts egna bloggare inte fick kontrakt, jag fattar inte, vad hände där. Jag hade hört hans namn av UFC folk att han var klar men inget kontrakt kom. Det spekuleras en hel del om detta på nätet, vad tror ni? Vad berodde detta på?

 

Inför UFC on FX1 så befinner jag mig just nu i Nashville, Tennesse själv. Marcus Kowal som är vår reporter ska flyga hit imorgon. Jag var  helspänn under hela min USA vistelse tills Rezas namn ströks bort, hoppas han håller sig stark mentalt.  Nu får vi göra det bästa av situationen. Vi följer Kamal Shalarus som också är iranier, tanken var att vi skulle baka ihop Rezas och Kamals videoblogg när bägge var här men det blir inte av det nu.

 

Har ni frågor eller funderingar tveka aldrig [email protected] följ min twitter @cavianmmanytt och ”gilla” MMAnytt.se’s Facebook sida samt Twitter också @mmanytt

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
12 Kommentarer

Svara