Uppsala – IRFA 2

Jag kom precis hem från en heldag med Omar Bouiche, Waldo Zapata och Lina Eklund. Omar plockade upp mig vid 16 tiden och vi började bege oss till Uppsala, Jörgen Kruth skulle gå match. Vi pratade bara om mma under hela bilresan, Omar och Waldo började prata om gamla goda tiden och vi där bak satt och lyssna. Väl framme så träffade vi på Perry som är arrangör för IRFA och han visade sig vara trevlig, inte alla arrangörer som är det. Perry visade oss runt och jag fick tillstånd att börja filma.

Som Martin tidigare skrev så var detta en Thai-gala med en MMA fight, det var just den med Jörgen Kruth.  Så vi går ner i omklädningsrummen och Jörgen börjar sakta med säkert förbereda sig, under tiden gick jag upp för en liten stund för att kolla läget. Det var mycket folk på plats som man kände igen. George Sallfeldt ordförande för MMAförbundet, Papy Abedi mer känd som huvudrollsinnehavare i dokumentären The Makambo Story, Reza Maddog Maclaren Madadi var där och en hel del till.

Jag fick tag på George och fick till en intervju, ganska lång och detaljrik intervju, som ni redan vet så berättade vi på MMAnytt.se att UFC har varit här i Sverige på besök och nu i veckan så var dom här igen, dom åkte härifrån igår så något har dom i gärningen och detta ska vi trycka ur Dana White vid nästa UFC gala 137.

Efter det så gick jag ner igen och fortsatte filma Jörgen. Lägger lägger upp filmen snart.

Kategorier
Nyheter