Veckans bloggpost på MMAnytt!

Våra bloggare håller sig i form och uppdaterar. För er som missar dessa intressanta karriärer har då chansen att klicka sig in för att haka på tåget. Här är några av veckans bloggposter.

Mike “Twister” Höjermark

Mike lägger upp sina planer nu när hösten kommer. Det lutar åt en shootfighting-match till och sedan proffsdebut. För er som vill lära känna Mike på riktigt så är denna post perfekt. Den ger er en återberättelse på resan från första proffstankarna tills idag, flera år senare.

Veckans bloggpost: Lite Historik & Planerna inför hösten >>

Rami Aziz

Den 14-15 Augusti arrangerar SSWF landslagsläger som uppladdning inför EM. Men förutom medlemmarna i landslaget är lägret även öppet för er som är intresserade av att i framtiden bli en del av landslaget eller om ni vill hjälpa de som skall tävla på EM att få bra sparring. Rami skriver mer om detta läger och är ni intresserade så måste ni kolla in schemat och kontaktinfo!

Veckans bloggpost: Landslagsläger i Helsingborg >>

Sirwan Kakai

Sirwan har jobbat hårt under sommarmånaderna. Denna period har spenderats uppe i ingenstans med bara ett mål om att spara så mycket pengar som möjligt, för att sedan flytta ner till Göteborg igen och bara fokusera på träningen. Trots sina 12 timmars arbetspass, och två timmars bilväg dag ut och in så fixas det tid till träning.

Veckans bloggpost: Min sommar! >>

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nyheter
2 Kommentarer

Svara