War Machine ersätter Baroni

Total Combat 4
Vill du ha en fullt laglig kick? Drick tre koppar kaffe och fyll i War Machine i Sherdog Fight Finder. Garanterad paranoia och rädsla för vart världen är påväg utlovas.

Enligt 5oz. of Pain så har Phil Baroni valt att dra sig ur XMMAs nästa event, utan att ge någon direkt anledning. Det ryktas dock att han ska ha en fight på Strikeforce nästa kort, omkring maj, vilket enligt mig skulle vara ett bra skäl att vänta med att köra en match. Han tjänar lite mer, publicitetsmässigt, på att köra i Strikeforce istället för XMMA, som är en ganska lokal kanadensisk organisation.

Någon som däremot fått en gyllene chans att visa framfötterna är allas vår vän War “jag-är-bara-kontroversiell-för-att-någon-jag-nu-tycker-är-en-idiot-sa-åt-mig-att-vara-det” Machine. Han har tydligen fått fylla Baronis plats mot Guillaume Delorenzi, som tydligen är en av XMMAs guldpojkar. Delorenzi har gått fem matcher, varav han vunnit alla utom en i första ronden. Nejdå, han förlorade inte, det är bara det att hans proffsdebut tydligen gick till tredje ronden. Notera kan man även att alla utom en av hans matcher har gått i XMMA.

Det känns nästan lite skönt att War Machine får en match, och jag har ingenting emot att det krävdes att Phil Baroni var tvungen att hoppa av (det verkar ju ändå som om han får gå en “bättre” match i Strikeforce). Det betyder bara att War Machine kommer hänga runt och göra dumma saker ännu lite längre. Han är skälet till att jag orkar fortsätta läsa gravallvarliga rapporter om sportens framtid. Ärligt.

Kategorier
Nyheter
3 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...