Boostat odds på Stipe och Volkan – här får du 20 gånger pengarna!

✅ SUPERERBJUDANDE ✅ Betta på Stipe Miocic och Volkan Oezdemir - få hela 20.00 i odds hos Ohmbet!

Nu i helgen är det dags för storgalan UFC 220: Miocic vs. Ngannou, där UFC:s två tyngsta mästare kommer försvara sina bälten mot fruktade knockoutartister.

I huvudmatchen återvänder “the baddest man on the planet”, Stipe Miocic, till buren för att försvara tungviktstiteln mot den stigande stjärnan Francis Ngannou. Det är mycket hype kring Ngannou – trots att Miocic utan tvekan är den mer kompletta fightern som dessutom kommer in med fem raka knockoutvinster.

Dessförinnan får vi se Daniel Cormier tillbaka för en ny titelmatch mot en av divisionens mest hårdslående strikers i form av Volkan Oezdemir. “DC” blev senast brutalt knockad för första gången i karriären innan han fick tillbaka bältet, på grund av Jon Jones positiva dopingtest. Oezdemir har å andra sidan stigit i rankingen på “nolltid” och kommer in med självförtroendet på topp, med två raka toppsegrar via knockout.

Nu har MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se dragit igång en superkampanj som du inte får missa. Ohmbet.se har nämligen boostat oddset till hela 20.00 för ett kombinerat spel med Stipe Miocic och Volkan Oezdemir som vinnare – vilket alltså ger dig 20 gånger pengarna vid vinst!

Så här tar du del av erbjudandet:

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av det boostade oddset:

STEG 1: Öppna ett konto hos Ohmbet.se!

STEG 2: Gör en insättning på minst 100 kr!

STEG 3: Spela på Stipe Miocic och Volkan Oezdemir till superoddset 20.00!

Specialspelet hittas under fliken ”Special Bets” på Ohmbet.se.

Ohmbet.se är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band.

Så vad väntar du på? Surfa in på Ohmbet.se och ta del av kampanjen redan idag!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
OHMBETSponsrat inlägg

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...