UFC Beijing

Superodds hos Ohmbet: Vinn 20 gånger pengarna på Francis Ngannou!

✅ Ohmbet boostar oddsen inför UFC Beijing! ✅ Vinn 12.00 på Curtis Blaydes - eller hela 20.00 på Francis Ngannou!

Nu på lördag är det dags för UFC Beijing, där de topprankade tungviktarna Curtis Blaydes och Francis Ngannou möter varandra för andra gången i huvudeventet.

Blaydes förlorade den första matchen efter ett läkarstopp, men nu kommer han in med självförtroendet på topp då han inte förlorat en enda match sedan dess. Ngannou är å andra sidan desperat efter en seger eftersom han just nu står med två tuffa nederlag bakom sig.

Inför den spännande returmatchen har alla nya kunder ett grymt erbjudande att hämta hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds. Ohmbet har nämligen boostad oddsen för bägge fighters!

Ta del av kampanjen så får du välja mellan superoddset 12.00 på Blaydes– eller hela 20.00 på Ngannou!

Så får du superoddsen hos Ohmbet:

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av välkomsterbjudandet:

  • STEG 1: Öppna ett konto hos Ohmbet! Klicka här > (Bonuskod: MMAnytt)
  • STEG 2: Placera ett spel på att Curtis Blaydes eller Francis Ngann0u vinner matchen, med exakt 50 kronor som insats. Spelet skall placeras till det vanliga oddset.
  • STEG 3: Om Blaydes/Ngannou vinner får du 600/1000 kronor i gratisspel, direkt efter matchen.

Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar livebetting under alla UFC-galor samt flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band. Det ultimata bettingsidan för vår sport, helt enkelt.

Följ MMAnytt på facebook - sveriges största sida med 57.000 följare
Kategorier
OHMBETSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...