MMA-fighter misstänks för inblandning i kidnappning av gängledare inom Hells Angels

En arresteringsorder har utfärdats för en MMA-fighter som misstänks för inblandning i ett kidnappningsförsök av en framstående gängledare inom Hells Angels

Det är Bangkok Post som rapporterar att polismyndigheten i thailändska Chon Buri har utfärdat en arresteringsorder för Antonio Bagnato, en MMA-fighter från Australien som ska ha varit delaktig i ett försök att kidnappa Wayne Rodney Schneider, en framstående ledare inom det kriminella MC-gänget Hells Angels, från dennes hem. Anledningen till de mycket långt framskridna planerna på kidnappning skulle ha varit oenighet i en rad gemensamma ekonomiska transaktioner. Bagnato och Schneider har varit partners och delägare i en gymkedja.

Enligt tidningen ska Bagnato ha varit en MMA-fighter på amatörnivå i Australien, där han som bäst varit rankad på elfte plats i den australiensiska delstaten New South Wales. Antonio Bagnato skulle även ha kopplingar till Hells Angels. Schneider är en av de mest framstående gängledarna inom det kriminella motorcykelgänget i Australien och har tidigare stått åtalad för både droghandel och för delaktighet i ett rån mot ett casino i Melbourne.

Den planerade kidnappningen av Schneider gick av allt att döma om intet. Men Bagnato agerade inte ensam i förberedelserna av bortförandet av Schneider från hans hem. Den thailändska polisen eftersöker nämligen ytterligare fyra medhjälpare till Antonio Bagnato. Ingen har i nuläget gripits för den planerade kidnappningen av Hells Angelsledaren.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Amatör MMANyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...