Två BRUTALA knockar från EM: Ena svenskan vinner – andra åker i backen

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Se två klockrena huvudsparkar från svenskornas matcher i EM! ✅ Frida Vastamäki vinner med stil! ✅ Jessica Forslund Reis brutalt golvad!

EM i amatör-MMA är i full gång i Bukarest, Rumänien och efter blandade resultat för den svenska truppen under gårdagen har vi nu fått se ett gäng andra fighters kliva in i buren och representera den blågula fanan.

Två av de som nyligen fightades var bantamviktaren Frida Vastamäki och fjäderviktaren Jessica Forslund Reis – vars matcher båda slutade med klockrena knockouts via huvudsparkar.

Vastamäki fick en tuff match där hon i den tredje och sista ronden lyckades få in fullträffen och säkra vinsten. Det hade kunnat sluta riktigt illa för den italienska motståndaren Emanuela Scioli då domaren var uppenbart förvirrad och sen att stoppa matchen – men som tur var märkte Vastamäki själv att matchen var över och hejdade sig därmed från att gå till ytterligare anfall.

För Forslund Reis del gick det tvärtom inte alls som förväntat. Svenskan blev dessvärre mottagaren av en stenhård spark från finskan Jenni Kivioja – som resulterade i en nästan läskigt brutal knock.

Kolla in bägge avsluten i videon ovan!

Håll koll här på MMAnytt.se liksom våra sociala medier för mer rapportering från EM.


RELATERAT: IMMAF Euro 2018 – Europeiska Mästerskapen i MMA – Resultat


 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Amatör MMASenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...