BJJ-bloggen: EBI 6 tappar både Andre Galvao och Roberto “Cyborg” Abreu

När Eddie Bravo Invitational 6 trots att både Andre Galvao och “Cyborg” Abreu dragit sig ur fortfarande väntas bli en av de mest välfyllda turneringen i grapplinghistoria vet man att det händer något speciellt i slutet av april. Med det sagt handlar det om två av sportens största stjärnor och deras återbud är självklart ett stort bakslag för Herr Bravo. 

56b2af4639967

Den sjätte upplagan av EBI tappade nyligen sina två största namn. Både Andre Galvao och Roberto “Cyborg” Abreu har dragit sig ur och kommer inte vara med och tävla om den potentiella prissumman på $50,000 för vinnaren. Trots det blir EBI 6 förmodligen den mest välfyllda grapplingturneringen på ett bra tag, om inte någonsin.

Garry Tonon, Yuri Simoes, Richie ”Boogeyman” Martinez, Eddie Cummings, Dean Lister och Vinny Magalhaes är ju inte precis namn som går av för hackor. Inga poäng, inga viktklasser och av allt att döma inga enkla matcher. Fler tävlande kommer annonseras löpande, för att inte nämna de alltid underhållande supermatcherna, och vi har en riktigt spännande tillställning att se fram emot den 24:e april.

EBI-5-results

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ADCCBjjExklusivtNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • MMAST
    3 March 2016 at 09:40

    Du skrev: Inga poäng, inga viktklasser och av allt att döma inga enkla matcher.
    EBI 1 – 5 har väl haft invägning samma dag som match, gäller inte detta för EBI 6?

  • Svara