BJJ-Bloggen: Leandro Lo är Copa Podios Grand Prix-mästare för femte gången

Leandro Lo fortsatte sin nästan osannolika sträcka av vinster i Copa Podios Grand Prix-turneringar då han återigen stod som vinnare bland lättviktarna efter helgens gala.

Det var en tuff turnering då några av världens främsta grapplers gjorde upp i Copa Podios Grand Prix-turnering i helgen. Davi Ramos, Lucas Lepri och Dillon Danis hade däremot inte mycket att sätta emot Leandro Lo som imponerande nog vann över alla tre på vägen mot finalen där han besegrade Lepri för en andra gång.

81_1

Lo nöjer sig inte med att vara Copa Podios främsta mästare någonsin utan kommer med fem lättviktstitlar i bagaget ta sig an både mellan- och tungviktare detta år. Målet är att dominera de tyngre viktklasserna som han gjort med lättviktarna och frågan är om det är smart att tippa emot brasilianaren.

För de intresserade kan samtliga Copa Podio-galor ses på On demand här. Som en del av den nya submission-only rörelsen står man varje säsong för några av sportens häftigaste och mest underhållande tillställningar, inte minst då man regelbundet lyckas locka till sig riktigt stora namn.

CopaPodio

Kategorier
ADCCBjjExklusivtGracie Jiu-JitsuGrapplingNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...