Tjejkampen livestreamas från Le Bon Palais imorgon klockan 19.00

Ett initiativ av Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Sportsground låter de som inte kan vara på plats i Stockholm följa morgondagens Tjejkampen hemifrån. 

Sebastian V-M Ringtjejer Heroes 1

Tjejer kan också!

Tjejkampen är som namnet avslöjar en gala där tjejer och kvinnor från olika kampsporter bjuder på uppvisningar, matcher och dylikt för att hylla just damsidan av svensk kampsport. Kampen äger rum i Le Bon Palais på Barnhusgatan 12 i Stockholm imorgon med start klockan 19.00 och livestreamas gratis på Svenska Budo & Kampsportsförbundets hemsida här.

Programmet i sin helhet hittas även det på hemsidan, det bjuds bland annat på uppvisning i kickboxning av Wilma Håkans från Västerås Kampsportscenter, en match i Brasiliansk Jiu Jitsu mellan den före detta världsmästarinnan Isabella Vistam och en av Europas bästa grapplers Sophia Nordenö samt MMA-match mellan Jill Holmström som tog silver i MMA-VM och den svenska mästarinnan i Shootfighting Eva-My Persson. 

Sportjournalisten Karsten Landin kommer tillsammans med en rad kampsportsprofiler agera kommentera tjejkampen.

 

Kategorier
BjjGrapplingKickboxningNyheterSenaste NyttSvenska Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...