Matchprogrammet för “Nordic Fight Night” i Albertslund, Danmark 16:e november spikat – två svenskar deltar

Med exakt en vecka kvar till Team Sauerlands nordiska boxningsfest i Albertslund, Danmark (16/11) är nu matchprogrammet spikat. Det blir åtta internationella matcher totalt med två svenskar, Anthony Yigit och Klara Svensson. Yigit kommer att gå i clinch med 27-årige vitryssen Anton Bekish, (5-8, 4 KO) och Klara Svensson går upp mot förlusttyngde (6-36-1) bulgariskan Borislava Goranova över åtta ronder och utöver det har vi förstås, som berörts tidigare här i spalten, Patrick Nielsen i en ypperligt spännande huvudmatch mot mexikanen Jose Pinzon med WBA:s och WBO:s interkontinentala bälten i mellanvikt på spel. Se “Fight-Cardet” i sin helhet på bilden ovan!

Bild: Team Sauerland

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Boxning

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara