Missa inte boxningsrullen nummer #1 på vita duken nästa år – Robert De Niro och Sylvester Stallone möts i ringen

Hollywoodstjärnorna, Sylvester Stallone och Robert De Niro har ju en sak gemensamt, de har båda två figurerat i filmhistoriens kanske två bästa boxningsfilmer, “SLY” skrev filmmanuset till och medverkade i 70-talsklassikern “Rocky” som fick ett antal uppföljare, och De Niro gestaltade ju legendaren, Jake Lamotta i åttiotalsklassikern (1980), “Tjuren från Bronx”. Nu kommer de att mötas i kommande boxningsfilmen “Grudgefight” (2013), se poster ovan, om två åldrade boxare som möts igen 30 år efter deras storhetstid i en efterlängtad returmatch. Andra skådespelare av dignitet i boxningsrullen som enligt filmsajten “IMDB.com” har Sverige-premiär den 21:e februari, är, Kim Basinger, Alan Arkin, Jon Bernthal, och Kevin Hart.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
BoxningNyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara