K-1 World Grand Prix 2011 inställt?

Den 29 oktober skulle den första omgången av den årliga turneringen K-1 Grand Prix köras. Det var 16 deltagare som skulle deltaga på matchkortet, men nu har rapporter dykt upp som hävdar att det hela är inställt. Där den mest troliga är Anil Dubar, K-1 fightern Daniel Ghitas manager som skrev på sin blogg att det hela blivit inställt.

Ännu har har inget officiellt kommit ut ifrån organisationen, men alla tecken tyder på att det inte kommer bli någon Grand Prix i år.

Först ut har de haft stora problem att ens betala de som går matcher, det är fortfarande flera från förra årets Grand Prix som ännu inte har fått betalt. Till exempel Tyrone Spong som förra veckan officiellt gick ut och berättade att han ännu inte fått några pengar.

Utöver det har det rapporterats att K-1 har erbjudit kontrakt till några av de som deltog i förra årets turnering, men om de skrev på det kontraktet skulle de ge upp halva sin lön på grund av att de gick match förra året också. Det är dock inte känt vilka som fått detta kontrakt på sitt bord, eller om någon ens skrev på det.

Den sista spiken i kistan kommer via arenan Nanjing Olympic Sports Center, där galan enligt planerna skulle ske. Det finns ingen som helst möjlighet att hitta att det skulle vara något event här, samt att det saknas information om var man kan skaffa biljetter.

Sedan har K-1 inte uppdaterat sin sida sedan den 24 september, trots att det bara är ett par veckor kvar tills det hela drar igång. Så om K-1 faktiskt går ut och kommer hålla i sin gala tror jag många kommer bli förvånade. Allt pekar på att årets Grand Prix är helt och hållet inställt, men kommer K-1 som organisation att överleva det?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
K-1
11 Kommentarer

Svara