Sanny Dahlbeck går titelmatch i K-1 mot Marat Gregorian

Sanny Dahlbeck kommer att gå titelmatch på K-1 World Grand Prix 2015 som går av stapeln 21 november i Tokyo, Japan. Han utmanar mästaren Marat Gregorian.

Sanny Dahlbeck är den största stjärnan på den svenska kickboxningsscenen. Han har besegrat svenska talanger som Martin Akhtar och David Teymur. Han har även tävlat mycket utomlands där han hunnit bli mästaren i Yokkao när han besegrade Jordan Watson på TKO tidigare i år.

Dahlbecks nästa match kommer att vara en titelmatch mot Marat Gregorian på K-1 World Grand Prix som äger rum 21 november i Tokyo, Japan. Gregorian har ett matchfacit på 44 vinster och 7 förluster. Han vann den senaste K-1 fyramanna-turneringen i –70 KG.

På matchkortet finns det hittills fyra matcher offentliga varav alla är titelmatcher:

 • Titelmatch -70kg: Marat Gregorian (Armenien) vs. Sanny Dahlbeck (Sverige)
 • Titelmatch -65kg: Kaew Fairtex (Thailand) vs. Kimura “Philip” Minoru (Brasilien)
 • Titelmatch -60kg: Koya Urabe (Japan) vs. Urabe Hirotaka (Japan)
 • Titelmatch -55kg: Takeru (Japan) vs. Charles Bongiovanni (Frankrike)

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
K-1Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • freddie
  12 October 2015 at 08:50

  Svensk kampsport går verkligen bra nu. Alex, pannie, badou, Erik Skoglund, och sanny. Alla i absoluta toppen. Glömt nån?

 • anders
  13 October 2015 at 07:26

  Kul!
  Han e vass men motståndet är detsamma.
  Reza är väl knappast “på väg framåt”

  • Mmanytt-Nikke
   13 October 2015 at 07:51

   Jag tycker han går framåt när han nu återigen är i UFC. Sen beror det ju självklart på hur han presterar när han återvänder men det är en annan diskussion.

  Svara