buakaw

Buakaw möter kinesisk munk i K-1 match

Buakaw är i nuläget den vassaste thaiboxaren från Thailand. I helgen gick han en match i Kina mot den kinesiske munken Yi Long.

Buakaw Banchamek (tidigare Por Pramuk) är för tillfället den vassaste thaiboxaren från Thailand. Han har haft problem de senaste åren då hans gamla gym Por Pramuk blåste han på pengar. När han sedan startat sitt eget gym Banchamek så skrev han på ett kontrakt för organisationen Thai Fight.

Thai Fight betalade inte ut vad de skulle enligt kontraktet vilket ledde till ytterligare problem. Kontraktet med Thai Fight innebar att han inte fick gå thaiboxningsmatcher för någon annan organisation samtidigt som de slutade erbjuda Buakaw matcher efter att han kritiserat dem för att inte stå för vad de lovat. Buakaw kunde endast gå uppvisningsmatcher en period tills thailändsk domstol upphävde kontraktet.

Kontroverserna fortsatte i nästa organisation som han skrev kontrakt för K-1 World Max. I hans match mot Enriko Kehl ryktades det före matchen om att den skulle vara riggad och bli oavgjord för att de skulle gå en extra rond. Buakaw dominerade matchens tre ronder och när domslutet kom som oavgjort lämnade Buakaw och hans team platsen direkt istället för att gå extra ronden. Buakaw polisanmälde

Nu ser det ut som det har löst sig för Buakaw då han börjat gå matcher i Kina. Han har skrivit på ett kontrakt för Kunlun Fight. Hans senaste match var nu i helgen då mötte han Yi Long en munk från Kina. Matchen kan du se här nedan:
https://www.youtube.com/watch?v=Mtlb0q4JM2I

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
K-1Senaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
9 Kommentarer
 • Erik Svanborg
  8 June 2015 at 12:48

  Tycker att Alex också ska hålla upp en tavla med kungen på varje gång han vinner.

  • Punchdrunk
   8 June 2015 at 01:35
  • MMAnyttCensurerar
   8 June 2015 at 02:37

   Fuck kungen! Sveriges rojalitet är ett skämt.. Vi har en steroidtorsk som är gift med kronprinsessan och vi har snart en Slitz slyna som Prinsessa… Pinsamt!

 • “Målarn”
  8 June 2015 at 03:32

  “blåste han på pengar..” Den här sidan alltså.. Söker utbildade journalister, får folk ur kommentatorsfälten som helt saknar kunskaper om både språk och vad som är relevant att skriva om. Bara pumpa ut clickbaits för sin lilla slant i ersättning.

  Hur går det? Får sidan mer views? Känns allt bra?

  Obs! Just den här artikeln eller skribenten är inte sämre än andra.

 • freddie
  8 June 2015 at 04:42

  Ursh sånt förfall. Knappast vassaste i k1. Men Gamla baukaw hade köttat ner runken med en stenhård spark

 • Johan Jonsson
  8 June 2015 at 06:17

  Youdsanklai Fairtex är snäppet vassare. Hoppas på ett möte äntligen då dom nu båda kör för Kunlun.

 • Danne
  8 June 2015 at 01:29
 • Johannes
  8 June 2015 at 03:36

  Ni borde kolla igenom språket i den här artikeln. Där är rätt mycket missar.

  • Erik Svanborg
   9 June 2015 at 11:12

   Tyvärr gäller det inte bara den här artikeln…. MMANytt sjunker stadigt :-(

  Svara